Home Seriale TV Triburile Europei debutează azi pe Netflix. Toate detaliile despre serialul în care apare Ana Ularu

Triburile Europei debutează azi pe Netflix. Toate detaliile despre serialul în care apare Ana Ularu

0
0

Serialul german Triburile Europei, o producție ce prezintă o versiune apocaliptică a Europei anului 2074, este disponibil de astăzi pe platforma Netflix.

Producția are în distribuție inclusiv pe românca Ana Ularu, care o interpretează pe Grieta, o războinică din tribul Crow.

Pe scurt despre serialul Triburile Europei:

În anul 2074, în urma unei misterioase catastrofe globale, triburile apărute în ruinele Europei se războiesc. Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed), trei frați din pașnicul trib Origines, ajung să fie separați și sunt nevoiți să-și croiască fiecare propriul drum în această luptă teribilă pentru viitorul noii Europe.

UNIVERSUL TRIBURILOR

În anul 2074, în urma unei misterioase catastrofe mondiale care duce la întreruperea alimentării cu energie electrică în întreaga lume (pana globală), Europa este împărțită în microstate, în care triburile se luptă pentru supremație.

  • Republica Stacojie este formată din rămășițele armatei europene Eurocorps, care încearcă să păstreze vii ultimele urme de civilizație și să protejeze alte triburi.
  • Tribul Crow (din care face parte și personajul interpretat de Ana Ularu) reprezintă un sistem dictatorial, format din oameni mânați de dorința nemiloasă de se extinde și de a subjuga alte triburi. Totuși, cu toată brutalitatea lor, aceștia se supun unui cod de onoare ca cel al samurailor și și-au format o cultură șocantă, dominată de sex și orgii.
  • Tribul Origines consideră că tehnologia este cauza distrugerii lumii. De aceea, membrii acestui trib au decis să se retragă pentru a duce o viață pașnică, în armonie cu natura.
  • Atlanții reprezintă tribul cel mai misterios și mai avansat din punct de vedere tehnologic. Dintr-un motiv necunoscut, membrii acestuia au supraviețuit fără probleme după pana globală și trăiesc într-o bază secretă.

Povestea din TRIBURILE EUROPEI este declanșată de cei din tribul atlanților. Unul dintre piloții acestuia se prăbușește în apropierea unui sat al tribului Origines și este urmărit de un grup de membrii Crows, conduși de stăpâna Varvara (Melika Foroutan), care vrea să preia controlul asupra misteriosului cub din epavă.

Războinicii ucid săteni și iau prizonieri, printre care și Jakob (Benjamin Sadler) și fiul său pe nume Kiano (Emilio Sakraya), dar nu reușesc să pună mâna pe cub, pentru că pilotul aflat pe moarte (Michael Erpeling) reușește să-l dea pe ascuns fratelui lui Kiano, Elja (David Ali Rashed).

Elja este nevoit să-i promită pilotului că va returna cubul atlanților, pentru că acesta conține informații de o importanță covârșitoare, respectiv un mesaj de care depinde soarta întregii omeniri.

Elja reușește să scape de cei din tribul Crows datorită lui Moses (Oliver Masucci), alături de care pornește într-o călătorie plină de aventuri prin Europa anului 2074, în căutarea legendarei Arce, baza clandestină a atlanților.

Deși grav rănită, Liv (Henriette Confurius), sora lui Elja și a lui Kiano, supraviețuiește atacului și este salvată de David Voss (Robert Finster) și de soldații săi de elită din Republica Stacojie.

Cu ajutorul Grietei (Ana Ulura), o războinică din tribul Crow capturată, Liv își propune să ajungă în Brahtok, capitala Crow, pentru a-și elibera familia, ceea ce reprezintă o misiune aproape imposibilă. În vreme ce cei trei frați sunt nevoiți să-și găsească fiecare propriul drum, lupta pentru supremație între triburile Europei capătă o nouă dimensiune.

Serialul Triburile Europei, filmat în mai multe țări

Producția Netflix a avut mai multe locuri de filmare, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Netflix. Echipa de producția a căutat clădiri specifice brutalismului și către arhitectura socialistă din Europa de Est. 13 țări europene au fost pe lista ecipei de producție. În final, s-a filmat în Croația, Cehia și Germania.

Dar cea mai importantă dintre locații a fost în Croația.

În pădurile de pe cel mai înalt vârf din munții din centrul Croației, administrația din epoca Tito a construit un muzeu uriaș, menit să reprezinte un memorial al rezistenței din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, o clădire acoperită cu suprafețe din oțel inoxidabil care să strălucească în soare.

Aceasta a fost locația ideală pentru sediul celor din Republica Stacojie. „Din clipa în care am văzut acea clădire am știut că trebuie să mergem acolo”, spune Philip Koch, creatorul serialului. „Valoarea adăugată de acest edificiu a fost extraordinară. Nu poți filma așa ceva într-o fabrică.”

Însă acest lucru a necesitat eforturi uriașe din punct de vedere structural și organizatoric.

„Mai întâi a trebuit să facem în așa fel încât această structură aflată în paragină să devină accesibilă. Din cauza poziției izolate și a dimensiunii clădirii, a fost vorba despre o acțiune dificilă și de lungă durată. Într-un fel, a fost ca și cum am fi încercat să trecem un vapor peste un munte”, explică Julian Wagner.

Acesta este motivul principal pentru care a fost nevoie ca o parte importantă a producției să fie mutată în Croația, pentru că echipa nu putea călători tot timpul dintr-o țară în alta.

O altă locație esențială pentru producție a fost cea din Cehia. Găsirea unei zone împădurite în care să putem construi satul tribului Origines a fost deosebit de dificilă.

„O simplă amplasare în pădure nu creează nicio impresie. Este nevoie de topografia potrivită și de structuri stâncoase contrastante”, spune Julian Wagner. Ș

i, într-adevăr, scenograful a reușit să găsească locația perfectă, dar, chiar înaintea începerii lucrărilor de construcție, autoritățile s-au răzgândit pe neașteptate și au refuzat să acorde permisiunea pentru filmări. Chiar în ultima clipă, a fost găsită o zonă cu defileuri adânci și pâraie în apropiere de granița cu Germania.

Conceptul universului tribului Crows a părut simplu la prima vedere, întrucât în spatele capitalei Brahtok se află, de fapt, un Berlin apocaliptic.

Însă punerea în practică a fost deosebit de dificilă din punct de vedere vizual. „Am vrut ca publicul să recunoască Berlinul fără să arătăm turnul de televiziune în fiecare secvență”, spune Julian Wagner.

În cele din urmă, acest lucru necesită un întreg amalgam de elemente care să creeze un univers în stil neo-noir. Drept poartă de intrare a fost aleasă calea ferată superioară a stației Möckernbrücke. Arena de luptă a fost creată într-un vechi teatru muzical din Praga, care, la un moment dat, a fost inundat.

FOTO. Triburile EuropeiJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…