Home Topuri Netflix e de groază. Opt recomandări pentru Halloween

Netflix e de groază. Opt recomandări pentru Halloween

0
0

Filmele de Haloween sunt de două feluri: cele horror, horror sau cele funny horror. Platforma Netflix România a făcut pentru PaginadeSeriale o listă cu producții din ambele categorii de văzut săptămâna aceasta.

The Shining

Începe seara de Halloween cu acest clasic. Jack Torrance înnebunește și își terorizează soția și fiul, după ce au locuit într-un hotel părăsit și straniu în afara sezonului.

Stranger Things 2

Este anul 1984 și cetățenii orașului Hawkins, Indiana, încă nu și-au revenit în urma ororilor lui Demogorgon și secretelor din Hawkins Lab. Will Byers a fost salvat din universul paralel Upside Down, dar o entitate mai mare, sinistră încă îi amenință pe cei care au supraviețuit.

Stranger Things

I Am The Pretty Thing That Lives in The House

Acest film original Netflix spune povestea lui Lily, o tânără infirmieră angajată să aibă grijă de bătrâna Iris Blum, o autoare de povești cu fantome care a ales să-și trăiască ultimele zile în iubita ei casă de la țară – o casă care are propria ei poveste de groază.

I am the Pretty Thing that Lives in the House

Scream

La un an după uciderea brutală a mamei sale, o fată de liceu și prietenii ei sunt urmăriți de un criminal în serie obsedat de filme de groază.

12

The Conjuring

Bazat pe evenimente reale, această film de groază spune povestea unei familii din New England care începe să întâlnească spirite în ferma în care locuiește.

Glitch

Un ofițer de poliție și un medic se confruntă cu un mister emoționant când șase locuitori din oraș se întorc din mormânt în cea mai bună formă fizică.

Scary Movie

Frații Wayan parodiază unele dintre cele mai mari filme de la Hollywood, printre care Scream, I Know What You Did Last Summer, The Matrix și American Pie.

Santa Clarita Diet

Joel (Timothy Olyphant) și Sheila (Drew Barrymore) sunt soți și agenți imobiliari, care au vieți oarecum plictisitoare în suburbia Santa Clarita din LA, alături de fiica lor adolescentă Abby. Totul se schimbă din momentul în care Sheila trece printr-o schimbare dramatică, aducând în viața lor moarte și distrugere … dar într-un sens bun.

Santa Clarita Diet

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…