Home Stiri Sezonul șase House of Cards va fi ultimul

Sezonul șase House of Cards va fi ultimul

0
0

House of Cards ajunge la final. Drama de pe Netflix se va încheia odată cu sezonul șase, care este deja în producție, a anunțat în exclusivitate TVline.com. Informația a fost anunțată și de Variety.

Informația despre încheierea serialului dramatic vine la mai puțin de 24 de ore după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani.

TVLine precizează însă că mai multe surse au menționat că decizia de a încheia House of Cards cu sezonul șase a fost luată cu luni înainte de apariția acuzațiilor.

Sezonul șase House of Cards a intrat în producție la începutul lunii octombrie, mai spune sursa citată.

Cât privește acuzațiile actorului Anthony Rapp, Spacey a dat duminică seara o poziție publică precizând că este îngrozit să afle de acuzațiile lui Rapp, precizând: „Cu onestitate spun că nu-mi amintesc întâlnirea, petrecută cu mai bine de 30 de ani în urmă. Dacă chiar m-am comportat așa cum descrie el, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce trebuie să fi fost un comportament total nepotrivit într-un moment de beție. Și îmi pare rău pentru toate resentimentele pe care spune că le-a avut în toți acești ani.”

Spacey s-a folosit de acest moment și pentru a recunoaște public că este homosexual.

UPDATE. Netflix și producătorul Media Rights Capital au trimis, luni, către presă o poziție comună în care au precizat: „Media Rights Capital și Netflix sunt profund tulburate despre dezvăluirile ce îl vizează pe Kevin Spacey. Ca răspuns la acuzațiile aduse, reprezentanți ai ambelor companii s-au deplasat la Baltimore în această după-amiază pentru a se întâlni cu membrii echipei de producție și a ne asigura că se vor simți în continuare în siguranță și că au parte de toată susținerea. Conform programului, Kevin Spacey nu lucrează, în aceste momente, pe platourile de filmare.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…