Home Stiri Sezonul cinci Vikingii, difuzat pe History România, la o zi după premiera din SUA

Sezonul cinci Vikingii, difuzat pe History România, la o zi după premiera din SUA

0
0

Vikingii se întorc. Serialul dramatic Vikingii revine cu sezonul cinci la finele lunii noiembrie. Producția va fi difuzată de postul History, în fiecare joi, din 30 noiembrie, de la 21.00 și va avea 10 episoade.

În sezonul 5 se declanşează războiul civil, după fratricidul şocant care s-a întâmplat la finalul seriei precedente. Uciderea lui Sigurt de către fratele său, Ivar, pregăteşte terenul pentru bătăliile care vor urma, în timp ce fiii lui Ragnar – Bjorn, Ivar, Ubbe şi Hvitserk – pun la cale următoarele mişcări după răzbunarea morţii tatălui lor.

În continuarea noii serii, Ivar Fără Os îşi afirmă supremaţia asupra Marii Armate Păgâne, în timp ce Lagertha domneşte ca regină în Kattegat. Mai mult, Bjorn îşi urmează destinul pe Marea Mediterană şi Floki, care jeleşte moartea soţiei sale, Helga, porneşte pe mare lăsându-şi soarta în mâinile zeilor.

Aclamată de criticii de pretutindeni, drama “Vikingii” este una dintre producţiile de suflet ale creatorului şi scenaristului Michael Hirst, laureat şi nominalizat la premiile Emmy şi Golden Globe. Hirst a declarat că iubeşte această emisiune “nu numai pentru implicarea şi creativitatea celor care o realizează, dar mai ales pentru spiritul care alimentează această producţie – una dintre cele mai dinamice şi autentice seriale în care a fost implicat. ”

Printre protagoniştii din sezonul 5 se regăsesc actori cunoscuţi ca Jonathan Rhys Meyers, care s-a alăturat acestei noi serii în rolul episcopului Heahmund, împreună cu vedetele serialului – Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără Os), Jordan Smith (Ubbe) şi Marco Ilso (Hvitserk).Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…