Home seriale americane Nashville: Orașul muzicii are un nou interval de difuzare din această săptămână

Nashville: Orașul muzicii are un nou interval de difuzare din această săptămână

0
0

NashvilleSerialului Nashville: Oraşul muzicii își schimbă ora de difuzare din această săptămână. Producția ajunsă la sezonul al doilea va fi difuzată de duminică de la 22.00, în loc de 20.00, cum era până acum.

Sinopsis Nashville: Oraşul muzicii, sezonul al doilea:

Oraşul muzicii se centrează pe urmările accidentului de maşină în care au fost implicaţi Rayna (Connie Britton) şi Deacon (Charles Esten).

După ce află adevărul despre cine îi este tată, Maddie (Lennon Stella) vrea să îl cunoască mai bine pe Deacon. Tandy (Judith Hoag) descoperă că Lamar (Powers Boothe) ar putea fi responsabil de moartea mamei ei.

În paralel, Rayna este decisă să scape din contractul cu Edgehill, plătind oricât este nevoie. Juliette (Hayden Panettiere) cunoaşte un miliardar britanic care se îndrăgosteşte de ea.  Acest fapt nu este privit deloc cu ochi buni de către presă.

Scarlett (Clare Bowen) pune ochii pe Liam McGuinnis (Michiel Huisman), după ce Rayna îl roagă pe acesta să producă noul album al fetei.

Odată cu reîntoarcerea în oraş a mamei lui Scarlett, îi declanşează acesteia o serie de amintiri din copilărie.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…