Home Grile POSTURI Downtown Abbey şi Mr. Selfridge, în grila lunii noiembrie, la Happy Channel

Downtown Abbey şi Mr. Selfridge, în grila lunii noiembrie, la Happy Channel

0
0
Happy
foto: pbs.org

Postul de televiziune Happy Channel a anunţat serialele şi sezoanele noi din grila lunii noiembrie.

Mr Selfridge este serialul pe care Happy Channel îl va difuza în premieră luna aceasta.

Downtown Abbey, Costume – Suits şi Inima mea e a ta – Mi Corazon es tuyo, vin cu sezoane noi.

Seria Mr. Selfridge este în premieră de la Happy Channel. Primele trei episoade ale sezonului 1 vor debuta în grila postului duminică, 6 noiembrie, de la ora 20.00.

Seria este o dramă produsă în Marea Britanie în anul 2013. Povestea este localizată în anul 1910 și îl prezintă pe Harry Gordon Selfridge din momentul în care își deschide primul magazin Selfridge & Co în Londra.

Downtown Abbey revine cu primul sezon la Happy Channel. Primele două episoade vor fi difuzate duminică, de la ora 18.00.

Sinopsis:

Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, reședința contelui și contesei de Grantham. Seria urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea.

Prima serie a durat doi ani înainte de Marele Război și a început cu știrea despre scufundarea Titanicului în 1912.

A doua serie a acoperit anii 1916-1919, iar episodul special de Crăciun din 2011 a acoperit perioada Crăciunului 1919 și începutul anului 1920. A treia serie se termină în toamna anului 1921.

UPDATE.  Din 6 noimebrie, postul de televiziune Happy Channel va difuza serialul Inima mea e a ta – Mi Corazon es tuyo, iar din 17 noiembrie pe post va rula, în premieră, sezonul al treilea din serialul Costume – Suits.

Primul episod din serialul Inima mea e a ta – Mi Corazon es tuyo va fi în grila postului deţinut de trustul Intact luni, 7 noiembrie. Seria va rula de luni până vineri de la orele 07:30 si 09:15. 

Sinopsis:

Ana Leal merge des în Chicago. În clubul de noapte Chicago, acolo unde este dansatoare. Asta noaptea. Şi pentru că nu avea ce să facă pe lumina zilei, şi-a găsit cel de-al doilea job – bonă pentru şapte copii!

Viaţa ei deja complicată se încurcă şi mai tare, când nu-şi mai poate controla sentimentele şi se îndrăgosteşte de şeful ei, Fernando, tatăl celor şapte puşti. Şi inima lui o ia la goană şi începe să simtă iubire pentru bonă, dar ar fi prea simplu să se termine aici totul.

Fernando este înşelat de Isabela (femeia care-i spune că va avea un copil cu el, deşi copilul este al altui bărbat) şi ia decizia să uite ce simte pentru Ana şi să se căsătorească cu Isabela. Când bărbatul îşi dă seama că totul a fost o farsă de prost gust, toată atenţia lui se îndreaptă spre Ana. Din nou, ceva le stă în cale.

Tocmai când se pregătea să o ceară în căsătorie, Fernando află de celălalt job al bonei? dansul la bară. Lucrurile parcă o iau razna în vieţile celor doi şi, implicit, toate astea îi afectează şi pe cei şapte copii.

Premiera sezonului al treilea Costume – Suits, joi, 17 noiembrie, de la ora 23.50. Serialul este în grila Happy Channel de luni până vineri de la ora 23.50.

Sinopsis:

Serialul în aduce în prim-plan pe Mike Ross, traficant de droguri ocazional. În timp ce se ascundea de poliţie, acesta intră în camera unui avocat celebru, Harvey Specter. Acesta tocmai încerca să îsi recruteze un nou asociat.

Întâmplarea face ca Mike să fie un tânăr deştept şi cu o viziune diferită asupra lucrurilor, exact calitățile de care avocatul avea nevoie.

După ce îi demonstrează lui Harvey de ce este în stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mână dreaptă a celui mai bun avocat din New York.

 

 

 

 

 

 

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…