Home Grile POSTURI SERIALE la HBO3 și Cinemax în noiembrie: Sezonul doi din Blunt Talk, cu Patrick Stewart, printre titluri

SERIALE la HBO3 și Cinemax în noiembrie: Sezonul doi din Blunt Talk, cu Patrick Stewart, printre titluri

0
0
Blunt Talk Season 2, Episode 201
Blunt Talk Season 2, Episode 201

Cinci seriale noi la HBO3 și Cinemax în luna noiembrie, printre care Tracey Ullman’s Show și Blunt Talk II.

PaginadeSerial.ro prezintă în continuare lista noutăților din grilele HBO3 și Cinemax, la capitolul seriale:

De vorbă cu Blunt – II/ Blunt Talk II (10 episoade)

Difuzare la HBO3: din 4 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (va fi și pe HBO GO)

Walter Blunt este un prezentator de știri britanic ce cucerește lumea televiziunii americane prin cablu. Prin intermediul talk-show-ului său, Blunt se află într-o misiune, aceea de a-și împărtăși înțelepciunea și de a le arăta americanilor cum să trăiască, să gândească și să se poarte.

“De vorbă cu Blunt” este o comedie ce-l are în centru pe Walter Blunt (Patrick Stewart), un britanic care vrea să cucerească lumea televiziunii americane prin cablu. Blunt se află într-o misiune, aceea de a-și împărtăși înțelepciunea și de a le arăta americanilor cum să trăiască, să gândească și să se poarte.

Asaltat de șefii postului, niște angajați disfuncționali, de numeroasele foste soții și de copiii de toate vârstele, singurul sprijin al lui Blunt este asistentul alcoolic pe care l-a mutat din Marea Britanie în Los Angeles. Serialul prezintă efectele negative ale deciziilor luate de Blunt, atât în fața camerei de filmat, cât și în spatele ei.

Spectacolul lui Tracey Ullman/Tracey Ullman’s Show (6 episoade)

Difuzare la HBO3: din 19 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:15 (va fi și pe HBO GO)

Reîntoarcerea lui Tracey Ullman în televiziunea britanică aduce cu sine perspectiva unică a acesteia asupra unor personalități extraordinare care vizitează sau trăiesc în Marea Britanie.
Noua emisiune de sketch-uri prezentată de Tracey Ullman se întoarce la BBC pentru prima oară de la mijlocul anilor ’80. Tracey interpretează o mulțime de personaje diverse și distincte care trăiesc în Marea Britanie sau vizitează țara. De la mijlocul anilor ’80, Tracey a locuit și a trăit în SUA, unde emisiunea ei de sketch-uri cu același titlu a prezentat pentru prima oară “Familia Simpson” lumii.

Divizia din Berlin/Berlin Station (10 episoade)

Difuzare la HBO3: din 13 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22:00 (va fi și pe HBO GO)

Berlin Station este o dramă cu spioni de 10 episoade al cărei erou este Daniel Miller (Richard Armitage), care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin.

Meyer are o misiune clandestină: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod “Thomas Shaw.” Ajutat de agentul veteran Hector DeJean (Rhys Ifans), Daniel învață cum să facă față copromisurilor morale, pericolelor și minciunilor inerente unei vieți de agent secret. Pe măsură ce pătrunde tot mai adânc în sânul unei conspirații ce ajunge până la Washington, Daniel se întreabă: mai poți fi cel de odinioară după ce ai lucrat la Berlin?

În singurătate/ Pustina (aka Wasteland) (8 episoade)

Difuzare la HBO3: din 20 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (va fi și pe HBO GO); la HBO: din 22 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00

Când Hana Sikorova, primarița unui oraș nordic din Boemia, înfruntă o mare companie de minerit care le oferă locuitorilor compensații mari ca să-și abandoneze casele, fiica ei de 14 ani, Misha, dispare…
O crimă care afectează toate părțile se află la baza serialului dramă HBO Europe “Pustina” (“Wasteland”). Când Hana Sikorova, primărița unui oraș nordic din Boemia, înfruntă o importantă companie de minerit care le oferă locuitorilor compensații mari ca să-și abandoneze casele aflate pe un teritoriu plin de depozite de cărbune, fiica ei de 14 ani, Misha, dispare. Căutarea fiicei ei o face pe Hana sa fie suspicioasă în privința întregii comunități, asta după ani întregi de trai liniștit. Sub presiunea evenimentelor actuale, comunitatea începe să se destrame și să-și arate adevărata față. Rezolvarea misterului împarte povestea în mai multe părți care sunt legate într-un mod neașteptat.

Gomora – II/Gomorra II (12 episoade)

Difuzare la Cinemax: din 5 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00 (disponibil pe HBO GO)

“Gomora” este povestea organizației napoletane de crimă Camorra, văzută prin ochii lui Ciro, mâna dreaptă a nașului clanului, Pietro Savastano, a cărui loialitate este testată.

Era clanului Sevastano, care la un moment dat domina Napoli, pare să se fi terminat: Petro Sevastano, nașul clanului, și-a pierdut mințile în spatele gratiilor, iar soția lui, Imma, și fiul, Genny, au fost împușcați de Ciro, fosta mână dreaptă a lui Pietro. Însă boala mintală a lui Pietro a fost numai un plan ca să evadeze și când reușește să facă asta, o să vrea să recapete ce îi aparținea odată. În cea mai mare bătălie pentru putere din istoria Camorra, mulți își doresc ce era regatul Savastano, primul fiind Ciro și apoi rivalul său devenit aliat, Salvatore Conte.

Având o bază de putere, carismă și forță, Ciro și Conte se află în fruntea unei alianțe nou fondate și nu se opresc de la nimic ca să-și impună voința, mai ales împotriva celor puțini care i-au rămași loiali lui Savastano, care acum speră în reîntoarcerea lui Pietro. Nu trebuie uitat nici Genny, care a reușit să distrugă imperiul construit în decenii de muncă grea de tatăl lui. Dar acesta a reușit să ocolească moartea și se întoarce. Pietro, Genny, Ciro și Conte: patru bărbați aflați în rețeaua violentă de sânge și iubire, ură și răzbunare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…