Home seriale americane Vești bune pentru fanii Stranger Things. Unul dintre creatorii serialului: „Sezonul patru nu va fi ultimul”

Vești bune pentru fanii Stranger Things. Unul dintre creatorii serialului: „Sezonul patru nu va fi ultimul”

0
0

Stranger Things, unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix, va mai avea cel puțin un sezon, conform The Hollywood Reporter.

Cel puțin asta reiese dintr-un anunța al fraților Duffer, producătorii serialului.

„Sezonul patru nu va fi ultimul. Știm care este sfârșitul seriei și știm când va veni. Pandemia ne-a dat timp să privim spre viitor, să stabilim ce este mai bine pentru acest serial”, a declarat Ross Duffer pentru The Hollywood Reporter.

De altfel, creatorii și producătorii serialului, Frații Duffer, au semnat anul trecut un contract de colaborare cu Netflix, după cum și Paginadeseriale.ro a scris atunci.

Informațiile de la vremea respectivă arătau că înțelegerea era pe mai mulți ani, pentru filme și seriale.

Netflix încă nu a anunțat o dată oficială de lansare pentru sezonul patru. Filmările au fost oprite din cauza pandemiei, astfel, lansarea a fost amânată pentru anul viitor, punctează publicația Ozap.

„Prioritatea este ca distribuția să nu fie pusă în pericol”, mai spune Ross Duffer.

Ideea pentru Stranger Things a venit ca un omagiu adus filmelor din anii 1980. Serialul SF a fost preluat de Netflix și a avut premiera în vara anului 2016. Matt și Ross Duffer sunt scenariști, regizori și producători.

Stranger Things a primit peste 50 de nominalizări la premii precum Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, WGA, BAFTA, the Art Directors Guild și People’s Choice Awards, printre multe altele.

Trailer – sezon 4Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …