Home Seriale TV VIDEO. Sezonul patru din The Crown, premiera în toamnă. Cine îi va da viața Prințesei Diana, în noul sezon?

VIDEO. Sezonul patru din The Crown, premiera în toamnă. Cine îi va da viața Prințesei Diana, în noul sezon?

0
0

VIDEO. Serialul „The Crown” și-a aflat data de lansare. Netflix anunță că serialul va fi lansat, la nivel global, pe 15 noiembrie.

Se conturează detalii și despre personajul Prințesei Diana. Actrița Emma Corrin îi va da viața personajului Lady Diana Spencer.

De asemenea, actrița Gillian Anderson o va juca pe Margaret Thatcher (Prim Ministru al Marii Britanii).

Pe scurt, în noul sezon: Anii 1970 se apropie de final și Regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh O’Connor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…