Home seriale americane De Valentine’s Day. Recomandări de la Netflix: Bridgerton, You, Riverdale și Emily in Paris, pe listă

De Valentine’s Day. Recomandări de la Netflix: Bridgerton, You, Riverdale și Emily in Paris, pe listă

0
0

De Ziua Îndrăgostiților. Netflix vine cu o serie de recomandări de seriale și filme pentru 14 februarie.

Platforma de streaming recomandă titluri precum:

„Firefly Lane”, povestea unor prietene de nedespărțit, bazată pe romanul omonim de Kristin Hannah, cu Katherine Heigl în rolurile principale;

„Malcolm & Marie”, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale;

„You”, un thriller psihologic care șterge granițele dintre iubire și obsesie

„The Last Kingdom” sau serialul fenomen al platformei – „Bridgerton”

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare lista recomandărilor Netflix, pentru Ziua Îndrăgostiților:

Sweet:

Alex Strangelove
Liceanul Alex Truelove intenționa să-și piardă virginitatea în brațele adorabilei Claire, însă totul o ia însă razna când îl întâlnește pe la fel de adorabilul Elliot.

Firefly Lane – Firefly Lane
Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

Love Guaranteed – Dragoste garantată
O avocată surmenată (Rachael Leigh Cook) decide să ajute un client fermecător (Damon Wayans Jr.) să dea în judecată un site matrimonial care garantează găsirea dragostei.

Never Have I Ever – Niciodată nu am…
Un serial de comedie inspirat de copilăria lui Mindy Kaling, despre maturizarea unei adolescente moderne de etnie indo-americană din primă generație.

Sweet Magnolias – Dulcile magnolii
Maddie Townsend are multe pe cap, printre care trei copii, un soț care o înșală și un pețitor neașteptat despre care vorbește tot orașul.

Squared Love – Dragoste la pătrat
Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.

The Half of It – Nici n-ai idee
Ellie, o elevă de nota 10, dar timidă, îl ajută pe Paul, un fotbalist stângaci, să cucerească o fată foarte populară. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.

Virgin River – Virgin River
Dorindu-și un nou început, o asistentă medicală se mută din Los Angeles într-un oraș izolat din nordul Californiei și este surprinsă de ce găsește acolo.

To All the Boys: Always and Forever – Tuturor băieților: A ta veșnic
Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter?

Steamy:

Bridgerton – Bridgerton
Bazat pe romanele de succes, serialul urmărește opt membri apropiați ai familiei Bridgerton, care caută iubirea în înalta societate londoneză din timpul Regenței. Detali, AICI.

Emily in Paris – Emily în Paris
Emily, o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago, primește jobul ideal în Paris, unde o așteaptă o viață plină de aventuri.

Love is Blind – Dragoste pe nevăzute
Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.

Malcolm & Marie – Malcolm & Marie
Tensiunea acidă și dezvăluirile dureroase dintre un cineast și iubita lui după premiera filmului creat de el îi vor obliga să-și reevalueze relația și sentimentele.

Outlander – Outlander
Această epopee adaptată după cunoscuta serie de romane de dragoste fantastice ale Dianei Gabaldon prezintă drama a doi iubiți din vremuri diferite.

The Kissing Booth – The Kissing Booth
Primul sărut al lui Elle naște o poveste de dragoste interzisă cu cel mai arătos băiat din liceu și o posibilă ruptură între ea și prietenul său de suflet.

The Last Kingdom – The Last Kingdom
Răpit de o căpetenie vikingă după ce tatăl lui este ucis în luptă, tânărul Uhtred duce o viață de nordic până ce noua lui familie este lovită de tragedie. The Last Kingdom este primul roman istoric din The Saxon Stories de Bernard Cornwell.

The Prom – Balul
Un grup de vedete fără succes de pe Broadway dau peste cap viața locuitorilor dintr-un orășel din Indiana, susținând o adolescentă care vrea să-și aducă iubita la bal.

Quirky:

Always Be My Maybe – Poate pentru totdeauna
Reuniți după 15 ani, celebra chef Sasha și Marcus, muzician în orașul lor natal, simt iarăși puterea atracției, dar trebuie să se acomodeze cu noile lor universuri.

Love Wedding Repeat – Iubește, căsătorește-te, repetă
În timp ce trăiește diferite versiuni ale aceleiași zile, Jack se confruntă cu oaspeți dificili, haos deplin și posibile iubiri, totul la nunta surorii lui.

Riverdale – Riverdale
La Riverdale High, Betty, Archie, Jughead și noua apariție, Veronica, se luptă cu dorințe copleșitoare, în timp ce trebuie să facă față morții tragice a unui coleg.

The Babysitter – Bona
În loc să doarmă, Cole rămâne treaz și află că superba lui bonă face parte dintr-un cult satanic gata de orice pentru a-l reduce la tăcere.

The Boys in the Band – Băieții din trupă
La o aniversare din New York-ul anului 1968, un musafir-surpriză și un joc la beție îi ajută pe șapte prieteni gay să înfrunte sentimente nerostite și adevăruri îngropate.

The Wrong Missy – Cealaltă Missy
Crezând că a invitat-o pe femeia visată într-o vacanță în Hawaii, Tim își seama prea târziu că, din greșeală, a chemat pe cineva cu care avusese o întâlnire de coșmar.

When We First Met – Când ne-am cunoscut
Trimis de o cabină foto fermecată înapoi în timp, Noah retrăiește la nesfârșit seara în care a întâlnit-o pe Avery, încercând s-o facă să se îndrăgostească de el.

Red Flags:

Dark Desire – Dorință întunecată
Alma, care este căsătorită, petrece departe un weekend plin de pasiune care se sfârșește tragic, făcând-o să pună sub semnul întrebării adevărul despre cei apropiați.

She’s Gotta Have It – Nola Darling
Nola Darling se luptă să se definească pe sine și să-și împartă timpul între prietenii, jobul și cei trei iubiți. O nouă abordare a filmului lui Spike Lee, în 10 episoade.

Someone Great – O fată pe cinste
După o despărțire venită din senin, Jenny, o jurnalistă de muzică, se pregătește de un nou început, dar și de o ultimă aventură cu prietenele sale apropiate.

Too Hot to Handle – Atenție, frige!
Single-urile din acest sezon se întâlnesc oficial și își fac planuri pentru un refugiu aburit. Între timp, o gazdă de înaltă tehnologie se pregătește să arunce o bombă serioasă.

Toy Boy
După șapte ani de pușcărie în Málaga, un stripper este eliberat, urmând a fi rejudecat, și vrea să demonstreze că amanta i-a înscenat uciderea soțului ei.

Valeria
O scriitoare aflată într-o criză maritală și de creație își găsește refugiu și sprijin în cele trei bune prietene ale ei. Bazat pe romanele lui Elisabet Benavent.

YOU
Când un strălucit administrator al unei librării întâlnește o scriitoare aspirantă, răspunsul devine clar: orice. O iubire încântătoare și ciudată devine rapid o obsesie, iar el elimină în liniște orice obstacol care îi stă în cale.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …