Home Seriale TV Bridgerton, serialul cu cea mai mare audiență din istoria Netflix

Bridgerton, serialul cu cea mai mare audiență din istoria Netflix

0
0
Foto: Netflix © 2020

Bridgerton, primul proiect Shondaland (creatoarea Scandal și Anatomia lui Grey) pe Netflix, se dovedește a fi un succes uriaș.

A devenit cel mai urmărit serial din istoria platformei de streaming Netflix, au anunțat astăzi reprezentanții companiei.

Povestea de dragoste dintre Daphne și (his Grace) Simon Bassett a fost urmărită de peste 82 de milioane de locuințe din întreaga lume, în primele 28 de zile de la lansare.

(În măsurarea audienței, Netflix ia în considerare toate conturile care au urmărit o producție timp de cel puțin două minute.)

Cifrele sunt chiar peste aștepătrile Netflix, care estima la începutul lunii ianuarie în jur de 63 de milioane de locuințe care vor fi văzut serialul, în prima lună.

În plus, show-ul a intrat în top 10 cele mai urmărite în toate țările în care Netflix este prezent, cu excepția Japonei.

Mai mult, producția a ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale în 83 de țări, printre care Statele Unite, Marea Britanie, Brazilia, Franța, India și Africa de Sud. Dar a fost primul, timp de mai multe zile la rând, și în România.

Cine sunt actorii din serialul Bridgerton. De la vocea Lady Whistledown, la Daphne Bridgerton și Simon Bassett

Succesul serialului s-a transmis și în seria de romane după care a fost creat serialul.

Mai exact, la 18 ani de la apariție, seria de romane Bridgerton, semnată de Julia Quinn, a ajuns pentru prima dată pe lista celor mai vândute cărți în topul The New York Times.

Cu un astfel de succes, nu este de mirare că serialul Bridgerton va avea și sezonul al doilea, după cum a anunțat recent Netflix.

Detalii despre serialul Bridgerton

actori serialul Bridgerton

Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn. Romanele au fani pretutindeni. Au fost traduse în 32 de limbi și vândute în milioane de exemplare.

Fiecare roman are în centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton, care și-au primit numele în funcție de literele alfabetului: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth.

Citește și: FOTO. Serialul Bridgerton, sute de costume de epocă în doar câteva episoade

Primul sezon al serialului Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton.

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi inspirat din al doilea roman al Juliei Quinn, care urmărește povestea de deragoste a fiului cel mare al familiei, pe Anthony.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…