Home seriale americane Un nou serial pe AXN. Vine la început de februarie

Un nou serial pe AXN. Vine la început de februarie

0
0

Postul AXN aduce un nou serial de luna viitoare. Producția dramă-crime “Ice: Lumea Diamantelor” va avea premiera luni, 1 februarie, de la 22:00. Se vor difuza câte două episoade.

Primul sezon are 10 episoade, la fel ca și al doilea, care va fi difuzat de AXN din 8 martie.

Noul serial urmărește viața familiei Green, dar și nou intrata lor afacere cu pietre prețioase pe piața din Los Angeles. Jake și Freddy Green sunt frați vitregi care au fost crescuți de tatăl lor, Isaac, patriarhul familiei și fondatorul Green & Green Diamonds, și unchiul lor, Cam.

Când nesăbuitul Freddy ucide un important traficant de nestemate, Jake se vede nevoit să îl ajute să iasă din încurcătură, apelând la sprijinul unei grupări criminale din Africa de Sud condusă de Sister Rah.

Ajutorul nu este gratis, aceasta îi folosește pe Jake și Isaac pentru a introduce diamante obținute ilegal în Vancouver prin intermediul companiei Green& Green. În tot acest timp, un cartel rival care vrea să se răzbune pe Sister Rah îl răpește pe Freddy și, astfel, totul se transformă într-o luptă contra cronometru pentru Jake.

Acesta are de rezolvat tranzacții cu consecințe majore, certificate de autenticitate false, dar și de negociat cu diverși interlopi, în timp ce poliția federală este pe urmele sale. Miza este una imensă – salvarea afacerii de familie, viața fratelui său și propria libertate.

Acțiunea primului sezon are loc pe străzile din Los Angeles, dar și în casele cu diamante din Antwerp, Belgia, sau în Africa.

Cam Gigandet (Twilight) este Jake, Jeremy Sisto (Six Feet Under) îl interpretează pe Freddy, în timp ce Raymond J. Barry (Training Day) și Ray Winstone (The Departed) sunt Isaac și, respectiv Cam Green.

Judith Shekoni (The Twilight Saga: Breaking Dawn) o interpretează pe nemiloasa Sister Ruth, iar câștigătorul Golden Globe, Donald Sutherland (The Hunger Games), va fi în rolul lui Pieter Van De Bruin, un negustor african de diamante, care controlează piața internațională și, uneori, manipulează regulile jocului în favoarea sa.

„Ice: Lumea Diamantelor” este regizat de Antoine Fuqua (Training Day), care este și producător executiv alături de scenaristul premiat cu Emmy, James Manos Jr. (The Sopranos, The Shield, Dexter). Robert Munic (Empire, Gang Related) și Sharon Hall (Hysteria) se mai numără printre producătorii seriei.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …