Home Stiri Netflix a început filmările pentru un nou serial. E realizat după un roman de Marco Missiroli

Netflix a început filmările pentru un nou serial. E realizat după un roman de Marco Missiroli

0
0
Foto: Sara Petraglia / Netflix

Netflix a început filmările pentru o nouă serie originală. Se numește „Fidelitate” și e realizată după romanul omonim scris de autorul italian Marco Missiroli și publicat în anul 2019 de Editura Pandora M.

Noua serie va avea șase episoade și se va vedea pe platforma de streaming până la sfârșitul anului. Adaptarea pentru TV a fost scrisă de Alessandro Fabbri, Elisa Amoruso și Laura Colella și regizată de Andrea Molaioli (regizorul seriei TV Suburra) și Stefano Cipani (regizorul filmului Mio fratello rincorre i dinosauri).

Printre protagoniști se numără Michele Riondino, în rolul lui Carlo și Lucrezia Guidone, în cel al Margheritei.

Filmată la Milano, Rimini și Roma, Fidelitate spune povestea căsniciei lui Carlo și a Margheritei, un cuplu de tineri care se confruntă cu consecințele devastatoare ale unei presupuse trădări. Relația lor devine simbol al fidelității, nu doar de cuplu, dar și al alegerilor de fiecare zi față de ei înșiși.

Despre Marco Missiroli

Marco Missiroli s-a născut în Rimini, pe coasta Mării Adriatice, și acum locuiește la Milano, unde este redactorul-șef al unei reviste de psihologie și editorialist cultural pentru Corriere della Sera.

Primul său roman, Senza coda (2005), a câștigat Campiello Opera Prima (echivalentul italian al Costa First Book Award). Romanul său Atti osceni in luogo privato (2015) a devenit un bestseller încă de la apariție și s-a vândut în peste 150 000 de exemplare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …