Home Seriale Documentare VIDEO. History va difuza o miniserie produsă de Leonardo DiCaprio. De când?

VIDEO. History va difuza o miniserie produsă de Leonardo DiCaprio. De când?

0
0

Postul TV History va difuza miniseria „Grant”, care este produsă de celebrul actor Leonardo DiCaprio, câștigător în trecut al premiului Oscar.

Producția este, de fapt, un documentar-eveniment și va avea trei episoade. Se va transmite începând de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 21:00 timp de trei zile consecutive.

Miniseria spune povestea celui de-al optsprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii, Ulysses S. Grant, interpretat de actorul britanic, Justin Salinger, recunoscut și pentru rolurile sale din producțiile Doctor Who, Ripper Street sau Dracula.

Cele trei episoade urmăresc evoluția acestuia, de la omul umil, dar perseverent care a demonstrat că poate depăși obstacole incredibile, până la personalitatea legendară care a condus națiunea americană în perioada celor mai mari provocări ale sale: Războiul Civil și apoi Reconstrucția.

Născut într-o familie umilă de aboliționiști, Ulysses S. Grant se căsătorește într-o familie care deține sclavi și este forțat să se confrunte cu propriile sale sentimente cu privire la egalitate.

Pe măsură ce țara se destramă în jurul lui, Grant schimbă mai multe locuri de muncă, la un moment dat fiind nevoit să vândă lemne de foc pe străzi pentru a cumpăra alimente pentru familia sa.

Doar câțiva ani mai târziu, Grant se va afla la comanda unui milion de oameni, iar strategia sa ingenioasă și determinarea îl vor ridica la rangul de erou național în timpul Războiului Civil, reușind să reunifice națiunea și contribuind la libertatea a 4 milioane de foști sclavi.

Leonardo DiCaprio, producătorul executiv al miniseriei:

„De-a lungul carierei mele, am avut oportunitatea să joc o varietate de personaje istorice și să aprofundez diferite perioade din fascinanta istorie americană.

După cum știm cu toții, trecutul își pune amprenta asupra prezentului și istoria chiar contează. History Channel își reafirmă angajamentul față de povestirile de talie mondială și își continuă misiunea de a spune povești importante din istoria noastră comună. Sper că veți urmări acest documentar care leagă trecutul de prezent și prezintă povești care clarifică, inspiră și delecteazăJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …