Home Stiri Seria „Fast&Furious” se apropie de final. Vor mai fi doar două filme

Seria „Fast&Furious” se apropie de final. Vor mai fi doar două filme

0
0

Bine-cunoscuta serie „Fast and Furious / Furios și Iute” ajunge la final. Vor mai fi realizate doar două părți, 10 și 11, care încă nu au fost lansate, anunță TVMania, care citează Variety.

În ultimele două filme se va afla deznodământul poveștii. Ultimele două producții vor fi semnate de regizorul Justin Lin. El s-a mai ocupat de și de partea a treia, a patra, a cincea, a șasea și a noua.

Totodată, după ce seria orginală va ajunge la final, o sursă de la Universal Studios susține că se va pregăti o serie de spin-off, unde vor fi personajele din „Fast and Furious”.

Chiar în 2019 s-a lansat o astfel de producție și i-a avut în rolurile principale pe Dwayne Johnson și Jason Statham. Filmul s-a numit “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”.

Seria „Fast & Furious” a debutat în 2001 și a fost regizată de Rob Cohen. În această producție s-au mai implicat regizori precum John Singleton („2 Fast 2 Furious’, 2003), James Wan („Furious 7′) şi F. Gary Gray („The Fate of the Furious’, 2017).Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …