Home Seriale TV AXN aduce povestea „Colecționarului de oase”

AXN aduce povestea „Colecționarului de oase”

0
0

Nou serial thriller vine la AXN. Postul de televiziune aduce povestea celebră a detectivului Lincoln Rhyme și a enigmaticului criminal în serie Colecționarul de oase.

Debutează luni, 26 octombrie, de la ora 22:00. Lincoln: Colecționarul de oase” va fi difuzat săptămânal.

Lincoln era considerat cel mai bun detectiv din New York, până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren.

Acum, trei ani mai târziu, o crimă extrem de elaborată indică faptul că acesta s-a întors și trebuie oprit cu orice preț. Horărât să se răzbune pe cel care i-a răpit orice perspectivă de a mai merge, Lincoln găsește în Amelia Sachs, o tânără cu mult talent în criminalistică, partenerul perfect.

Cei doi vor forma un duo cu totul neobișnuit – Lincoln poate viziona în timp real scena crimelor cu ajutorul unei camere 360 pe care Amelia o poartă și, mai mult, îi poate da indicații prețioase care să ajute la capturarea ucigașului.

Russell Hornsby (Fences, Grimm) este detectivul Lincoln Rhyme, în timp ce Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries) o interpretează pe Amelia Sachs. Din distribuție mai fac parte Brian F. O’Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos).

Cele zece episoade sunt inspirate din best seller-ul omonim al lui Jeffrey Deaver.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix: Primele imagini și data de lansare pentru sezonul doi al serialului nordic Ragnarok

Netflix a lansat primele imagini și a anunțat data de lansare pentru al doilea sezon din R…