Home #3Seriale #3Seriale. Rodica Lazăr și trei seriale care au impresionat-o anul acesta

#3Seriale. Rodica Lazăr și trei seriale care au impresionat-o anul acesta

0
0
Rodica Lazar, credit photo: Ana Maria Moldovan

Rodica Lazăr, actriță la Teatrul Bulandra și cu apariții în miniseria Valea Mută de la HBO, a vorbit pentru PaginadeSeriale despre trei titluri care au prins-o în acest an.

„Îmi place să mă uit la seriale. Mi se pare că în ultimii ani devin din ce în ce mai bine realizate”, spune actrița care ne-a scris despre ultimele trei seriale pe care le-a văzut. „Nu înlocuiesc un film, dar…”

„Prima experiență mai ”intensă” cu serialul a fost când am văzut ”24” încontinuu; era la ceva timp după ce apăruse, îl vedeam pe dvd, dar mi-am dat atunci seama că sunt în stare să mă uit îndelung aș zice, la un serial care mă ține.”, mai spune ea despre primul serial de care nu s-a putut despărți.

1. Cel mai recent serial pe care l-am văzut este Feudun serial care este, aparent, despre rivalitatea dintre Joan Crawford și Bette Davis. În rolurile principale sunt Jessica Lange, respectiv Susan Sarandon, două actrițe care îmi plac foarte mult și care fac două roluri minunate.

E un serial care m-a ținut, care m-a întristat, care m-a făcut să regândesc multe lucruri despre raporturile cu oameni din meseria mea.

Cred că am vorbit despre el cel puțin două săptamâni și că îl recomandam zilnic cuiva.

2. Al doilea serial pe care îl recomand este ”The Young Pope”. Un scenariu foarte deștept, o imagine foarte bună, un Jude Law cu o partitură extraordinară, pe care o face excelent.

3. Un alt serial care mi-a plăcut mult a fost ”Stranger Things”. Un serial cu niște copii-actori incredibili, cu Winona Ryder care face un rol foarte, foarte, foarte bun. Te ține cu sufletul la gură.

Carte de vizită:

Rodica Lazăr este actriță a Teatrului Bulandra,  dar o puteți vedea și la Godot Cafe -Teatru sau pe scena Teatrului Metropolis.

Cele mai recente roluri în filme au fost în ”Live”- regia Vlad Păunescu,  ”Orizont”- regia Marian Crișan sau mini seria HBO – ”Valea Mută”, regia Marian Crișan.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Horia Ghibuțiu

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Vlad Logigan

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Actrița Iulia Verdeș

#3Seriale. Cristina Ciobănașu

#3Seriale. ADDAJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…