Home seriale americane VIDEO. Umbrella Academy, noii supereroi de pe Netflix

VIDEO. Umbrella Academy, noii supereroi de pe Netflix

0
0

Netflix a lansat trailerul pentru serialul The Umbrella Academy, o nouă serie de supereroi. Producția va avea premiera pe platforma video, inclusiv în România, pe 15 februarie.

Despre The Umbrella Academy:

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii” pentru a salva lumea.

Acum, cei șase membri supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.

Data lansării: 15 Februarie 2019

Creat pentru televiziune de către: Steve Blackman
Producători Executivi: Steve Blackman (Showrunner/EP), Jeff King (EP), Keith Goldberg (EP), Mike Richardson (EP), Gerard Way (Co-EP), Gabriel Bá (Co-EP)
Produs de: Universal Cable Productions for Netflix
Actorii serialului: Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe, Kate Walsh
Numărul de episoade: 10 episoade de câte o oră
Filmat în: Toronto, CanadaJobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…