Home Seriale TV NOS4A2, un horror supranatural, anul acesta la AMC

NOS4A2, un horror supranatural, anul acesta la AMC

0
0
Zachary Quinto as Charlie Manx; Photo Credit: Zach Dilgard/AMC

AMC aduce anul acesta noul serial horror supranatural,  “NOS4A2” (Nosferatu), care îi are în distribuție pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiile Emmy (Star Trek, “American Horror Story”) și pe Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love).

Serialul este bazat pe romanul bestseller cu același nume al lui Joe Hill, iar primele două episoade sunt regizate de Kari Skogland (“The Handmaid’s Tale,” “Sons of Liberty”), nominalizată la Emmy.

Producția celor 10 episoade, cu durata de o oră fiecare, a avut loc în Rhode Island, SUA.

Quinto îl interpretează pe Charlie Manx, un nemuritor seducător care se hrănește din sufletele copiilor și apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Christmasland, un sat de Crăciun înghețat și ciudat din imaginația lui Manx, în care este Crăciun în fiecare zi și nefericirea este interzisă prin lege. Însă Manx își găsește întreaga lume amenințată când o tânără din New England (Cummings) descoperă că este înzestrată cu un dar periculos.

Cummings joacă rolul lui Vic McQueen, o tânără artistă din clasa muncitoare, a cărei creativitate dă naștere unei abilități supranaturale de a-l putea localiza pe Charlie Manx. Vic nu este foarte sociabilă, însă compensează prin curajul, umorul, stăruința și determinarea sa. Se străduiește să îl învingă pe Manx și să-i salveze victimele, fără să-și piardă mințile sau să devină ea însăși o victimă.

Zachary Quinto are rolul principal din NOS4A2

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…