Home Seriale TV Primul nume anunțat la Comic Con 2019: Un actor din Stargate și Star Trek Voyager

Primul nume anunțat la Comic Con 2019: Un actor din Stargate și Star Trek Voyager

0
0

Primul invitat de la Comic Con a fost anunțat. Este vorba despre Robert Picardo, cunoscut pentru roluri din producții precum Stargate și Star Trek Voyager, anunță reprezentanții evenimentului.

Acesta vine la ediția cu numărul șapte East European Comic Con, eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale sau jocuri video, care va avea loc în perioada 24-26 mai la Romexpo, în București.

Actorul  a dat viață unor personaje precum Richard Woolsey, din seriile Stargate SG-1 și Atlantis și The Doctor aka Emergency Medical Hologram din Star Trek: Voyager.

Star Trek: Voyager este una dintre cele mai longevive serii ale universului Start Trek, având aproximativ șapte sezoane. Serialul prezintă aventurile întâmpinate de nava USS Voyager în incercarea de a se întoarce acasă, după naufragiul din Delta Quadrant, situată într-o zonă îndepărtată a galaxiei Calea Lactee.

Stargate spune povestea luptelor dintre omenire și extratereștrii cu puteri supranaturale. Filmul original a fost continuat, printre altele, cu un roman, trei seriale (Stargate SG-1, Stargate Atlantis și Stargate Universe), o serie de desene animate (Stargate Infinity).

Richard Woolsey a mai interpretat și personaje din filme și seriale ca Kojak, Supernatural, The Wonder Years (pentru care a și primit o nominalizare la Premiile Emmy), Ally McBeal, Bones, Hawaii Five 0, The Mentalist, Lucifer.

De asemenea, este membru în consiliul director al Planetary Society, un ONG fondat de Carl Sagan, Bruce Murray și Louis Friedman și care are ca obiective cercetarea și promovarea proiectelor care au ca temă astronomia, inclusiv strângeri de fonduri pentru misiuni NASA.

Societatea are peste 60.000 de membri în întreaga lume, printre care se numără și celebrul astrofizican Neil deGrasse Tyson.

Robert Picardo este primul din cei 6 actori care vor fi invitați să participe la East European Comic Con.

Precedenta ediție a avut, printre invitați, actori și artiști precum Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair și Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…