Home Stiri Seriale turcesti Un nou serial turcesc la Acasa TV după ce se încheie Trandafirul negru

Un nou serial turcesc la Acasa TV după ce se încheie Trandafirul negru

0
0

serialul-turcesc-vieti-schimbate-vine-acasa-din-5-septembrie_size7_tb730Postul Acasă TV va introduce în grila sa, din septembrie, un nou serial turcesc.  După ce telenovela Trandafirul negru va ajunge la final de sezon, Acasă a programat producţia Vieţi schimbate.

Noul serial va fi difuzat de Acasă TV începând din 5 septembrie, în prime-time, de luni până vineri, de la ora 19.00, potrivit acasatv.ro.

Despre noua telenovela turcească de la Acasă

Serialul prezinta viata lui Asiye, care traieste intr-un ghetou din Istanbul. Singura ei dorinta este sa aiba o viata mai buna. Asiye are o altercatie cu iubitul ei, care o paraseste deoarece este insarcinata, iar fata, impreuna cu sora ei, Mine, fuge din locuinta lor si cele doua fac autostopul pe o strada apropiata.

Masina in care urca fetele este cea a lui Cetin, un baiat extrem de bogat. El se cearta cu iubita lui, Selen, pe care o impinge din greseala de pe o stânca. Asiye este de fata, filmeaza cu telefonul intreaga scena si incepe sa-l ameninte pe Cetin, punându-si rapid planul in actiune: Mine va pretinde ca fata moarta, Selen, este sora ei, iar Cetin o va prezenta pe Asiye familiei sale ca fiind logodnica lui.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…