Home Stiri Seriale americane Jude Law îl joacă pe Papa Pius al XIII-lea, într-un nou serial marca HBO

Jude Law îl joacă pe Papa Pius al XIII-lea, într-un nou serial marca HBO

0
1

the-young-pope---first-official-photo---copyright-sky,-hbo,-wildside-201..._tb900Serialul The Young Pope/ Tânărul papă, regizat de Paolo Sorrentino, câștigătorul premiului Oscar în 2013 pentru pelicula “La Grande Bellezza”, va fi lansat în octombrie de HBO Europe.

Printre actorii care fac parte din distribuția acestei producții se numără Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Javier Cámara, Scott Shepherd, Cécile de France, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli și James Cromwell.

Noul serial va fi disponibil în luna octombrie în Europa Centrală, inclusiv România, prin intermediul platformei de video on demand HBO GO. Momentan nu se știe data lansării pe postul de televiziune HBO.

Paolo Sorrentino, regizorul și unul dintre scenariștii serialului:

„Semnele clare ale existenței lui Dumnezeu. Semnele clare ale absenței lui Dumnezeu. Felul în care credința poate fi căutată și pierdută. Măreția divinității, atât de măreață încât este copleșitoare când te lupți cu ispitele și când tot ceea ce poți să faci este să te lași pradă lor.

Lupta interioară dintre imensa responsabilitate de a fi conducătorul Bisericii Catolice și nefericirea omului simplu pe care soarta (sau Sfântul Spirit) l-a ales ca Pontif.

În cele din urmă, cum să mânuiești și să manipulezi puterea într-un stat a cărui dogmă și obligație morală este renunțarea la putere și dragostea altruistă pentru aproapele tău. Despre asta este The Young Pope/Tânărul papă.”

Povestea The Young Pope

The Young Pope/Tânărul papă este povestea lui Lenny Belardo, cunoscut ca Papa Pius al XIII-lea – primul papă american din istorie. Tânăr și fermecător, alegerea lui pare să fie rezultatul unei simple, dar eficace strategii media organizată de Colegiului Cardinalilor. Dar aparențele pot fi înșelătoare.

Papa Pius al XIII-lea se dovedește a fi cel mai misterios și contradictoriu dintre toți. Perspicace și naiv, ironic și meticulos, arhaic și modern, îndoielnic și ferm, melancolic și necruțător, papa Pius al XIII-lea încearcă să treacă râul fără de sfârșit al izolării umane pentru a găsi un Dumnezeu pe care îl poate dărui omenirii. Și lui înșuși.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…