Home Stiri Robert Downey Jr, actor într-un serial marca HBO, scris de creatorul True Detective

Robert Downey Jr, actor într-un serial marca HBO, scris de creatorul True Detective

0
0

robert-downy_tb730

HBO pregătește un serial dramă în care Robert Downey Jr va avea rolul principal, al detectivului-avocat Perry Mason, anunță postul de filme.

Serialul urmează să fie scris de creatorul lui “True Detective”, Nic Pizzolatto. Proiectul e gândit în sezoane scurte de tipul “True Detective”, care a avut câte 8 episoade per sezon. Sezoanele vor fi filmate în funcție de programul lui Downey și de subiectele găsite, mai arată sursa citată.
Publicitate

Personajul Perry Mason, un detectiv-avocat atipic, a fost creat de Gardner la începutul anilor ’30. Mason a apărut în peste 80 de romane și povestiri, într-un serial radiofonic și șase filme în anii ’30, o bandă desenată în anii ’50, un serial laureat cu Emmy ce îl avea pe Raymond Burr drept protagonist și care s-a difuzat din 1957 în 1966, un nou serial ce s-a difuzat doar un an, din 1973 în 1974, și aproximativ 20 de filme de televiziune difuzate în anii ’80 și ’90.

Proiectul face parte din contractul lui Pizzolatto semnat cu HBO, contract ce implică și un potențial al treilea sezon de “True Detective”. Producătorii executivi ai serialului sunt Pizzolatto, Team Downey și Joe Horacek.

Acest rol va marca revenirea lui Downey în televiziunea de cursă lungă – ultima sa apariție de acest tip a fost în “Ally McBeal”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…