Home Stiri Seriale turcesti Sezonul 2 din “Prizoniera Dragostei” in curand la Happy Channel!

Sezonul 2 din “Prizoniera Dragostei” in curand la Happy Channel!

0
0
Foto: tvhappy.ro
Foto: tvhappy.ro

Happy Channel a anuntat ca va difuza in curand si sezonul 2 din “Prizoniera dragostei”.

Ora la care va fi difuzat va fi stabilita de catre fanii serialului , dupa un sondaj disponibil pe site-ul postului de televiziune, tvhappy.ro.

sondaj_happy_channel

Serialul “Prizoniera Dragostei” a avut premiera in data de 27 iulie 2015  pe Antena 1 apoi a fost mutat pe postul Euforia TV , unde a fost difuzat tot sezonul 1.

In serialul turcesc „Prizoniera Dragostei”, Tolgahan si Amine interpretează rolul unor tineri, a caror poveste uluitoare de dragoste trebuie sa treaca peste piedicile celorlalți.

Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un afacerist de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) și această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale. Pentru el, căsătoria e doar un parteneriat și atât.

Nur (Amine Gulse) și-a pierdut și ea mama. Frumoasa Nur trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei până când într-o zi el se îmbolnăvește, iar ea rămâne în grija unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că cei doi vor trebuie să lupte pentru povestea lor, care aparent, pare una imposibilă.

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…