Home Stiri Seriale turcesti AXN White aduce un serial de comedie turcesc

AXN White aduce un serial de comedie turcesc

0
0

Un nou serial turcesc pe TV. AXN aduce în grila sa de pe luna martie o producție turcească, un serial de comedie, Dragoste la urgență/Emergency Love – ce va avea premieră pe 9 martie. Producția va fi la AXN White de luni până vineri, de la ora 22:40. Din distribuție fac parte Serhat Teoman, Duygu Yetis, Derya Alabora

Despre serial. Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente.

Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui.

Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

Load More In Seriale turcesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

VIDEO. Netflix aduce noi supereroi: The Umbrella Academy. Când va debuta

Netflix aduce în februarie un nou serial cu supereroi, The Umbrella Academy. Producția va …