Home seriale americane Serialul Monk, din luna martie la Diva

Serialul Monk, din luna martie la Diva

0
0
Monk Season1 Keyart- Tony Shalhoub als Mr Monk

Postul de televiziune DIVA lansează un serial cu detectivi, Monk. Producția are premiera luni, 12 martie, de la ora 18:00 și va fi, zilnic, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Serialul îl are în prim plan pe actorul Tony Shalhoub, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în ecranizări precum Men In Black, Big Night, Wings sau Cars.

În noua producție acesta joacă rolul detectivului Adrian Monk, cel care a jucat un rol important în cadrul Departamentului de Poliție din San Francisco. El era cunoscut pentru modalitatea neconvențională în care rezolva cele mai dificile cazuri de pe rol.

După ce soția lui, Trudy, este omorâtă și crima rămâne nerezolvată, Monk este devastat și începe să aibă un comportament obsesiv-compulsiv. Această problemă psihologică îi conferă o teamă anormală în legătură cu orice îl înconjoară: microbi, înălțimi, aglomerări urbane… se teme chiar și de lapte.

Își pierde locul de muncă, dar rămâne pe post de consultant al poliției.

Problema sa psihologică îl obligă să își angajeze o asistentă personală. În acest fel Monk devine un fel de Sherlock Holmes, atunci Sharona e un fel de Dr. Watson, care știe cum să îl „împungă” subtil pe „detectivul defect”, pentru a-l ajuta să-și ducă la bun sfârșit investigațiile, spun producătorii seriei.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…