Home Topuri TOP. Care sunt eroinele preferate ale românilor din serialele Netflix

TOP. Care sunt eroinele preferate ale românilor din serialele Netflix

0
0

Claire Underwood (House of Cards), Fetele Gilmore și Eleven (Stranger Things) printre cele mai apreciate personaje feminine de către români, arată Netflix.

Dacă seriale ca Orange is the New Black sau GLOW ne-au învățat ceva, este că audiențele iubesc grupurile de fete.

Și românii sunt fani ai serialelor despre femei puternice, iar printre cele mai populare se numără, fără a fi într-o ordine anume:
• House of Cards – Claire Underwood
• Gilmore Girls
• Orange is the New Black
• Stranger Things – Eleven
• Jessica Jones

„Netflix crede cu tărie în importanța femeilor în spatele camerei, iar serialele de succes sunt exemple vii ale acestui lucru. De exemplu, echipa care a crescut odată cu Orange is The New Black condusă de Jenji Kohan a creat și GLOW. Un alt exemplu este Jessica Jones, care a avut câte o femeie regizor pentru fiecare episod.”, spun reprezentanții Netflix.

Iată lista femeilor care conduc serialele și filmele Netflix: 

Tina Fey (Unbreakable Kimmy Schmidt)

o Creatoare serialului Unbreakable Kimmy Schmidt a fost nominalizată de 15 ori pentru munca ei la acest serial, incluzând premiul pentru outstanding comedy series și comedy episode of the year.

Shonda Rhimes

o Un nume nou în lista de super staruri Netflix, Shonda a adus multe femei puternice pe ecran. Serialele ei sunt cunoscute pentru eroine sale, de la doctori la lideri politici.

• Jenji Kohan (Orange is the New Black/GLOW)

o Jenji este femeia din spatele unora dintre serialele tale preferate: Orange is the New Black și GLOW. În 2014, a fost numită drept una dintre cele mai influente persoane din lume în top 100 Most Influential People in the World de la Time Magazine.

Lena Waithe (Master of None)

o Lena a intrat în istorie ca prima femeie de culoare care a câștigat un Emmy ca scenarist al unui serial de comedie, pentru episodul Thanksgiving’ al serialului.

Rachel Morrison (Mudbound)

o Rachel Morrison a adus sentimentul acela magic de soare arzător în Mudbound și este prima femeie Director de imagine care a fost nominalizată pentru un Academy Award..

Mary Harron (Alias Grace)

o Mary Harron a regizat fiecare episod din Alias Grace – prima oară când a regizat un serial de la început, până la sfârșit. Seria a primit deja nominalizări pentru cinci premii în 2018.

Olivia Newman

o First Match este debutul de lungmetraj a Oliviei Newman, care va avea premiera pe Netflix pe 30 martie. Newman este alumn al Sundance Directors și Screenwriters Labs, și câștigătoare a premiului IFP/Durga Foundation Filmmaker Award.

Dee Rees

o Rees este regizorul din spatele filmului american de epocă Mudbound și a intrat în istorie la premiile Oscar, în calitate de prima femeie de culoare nominalizată pentru cel mai bun scenariu adaptat.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…