Home Seriale TV Carter, un serial cu detectivi marca Sony Pictures, din luna aprilie pe AXN

Carter, un serial cu detectivi marca Sony Pictures, din luna aprilie pe AXN

0
0

Un serial cu detectivi, produs de Sony Pictures Television, va fi difuzat în România de luna viitoare. Producția Carter va fi difuzată de AXN, din 10 aprilie, de la ora 22:00.

Serialul detectiv, cu accente de umor, îl are în centrul acțiunii pe Harley Carter, prezentatorul unui show cu detectivi, interpretat de actorul Jerry O’Connell. Acesta este pus în situația în care, după o dispută, trebuie să revină în orășelul natal  din Canada.

Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie, Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran.

Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood,nu îi dau pace. Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație, momente amuzante dar și pline de suspans.

Seria Carter a fost scrisă şi regizată de Garry Campbell. De asemenea, a avut producători executive pe John Tinker, Teza Lawrence, Michael Souther și Jerry O’Connell.

Cele 10 episoade ale seriei cu detectivi au fost filmate în Ontario, Canada, în vara anului 2017. Acestea vor fi difuzate, pe lângă România și în alte țări din Europa de Est și din Europa Centrală, începând cu luna aprilie.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…