Home seriale americane TNT va lansa luni sezonul al patrulea al serialului Ultima navă, la o zi după premiera din SUA

TNT va lansa luni sezonul al patrulea al serialului Ultima navă, la o zi după premiera din SUA

0
0

Serialul „Ultima Navă” (The Last Ship) revine cu o nouă misiune pentru a salva omenirea, pe măsură ce lumea continuă să lupte pentru supraviețuire. TNT va lansa cel de-al patrulea sezon „Ultima Navă” luni, 21 august, de la ora 22.55, la o zi după premiera de peste Ocean.

Eric Dane („Anatomia lui Gray”), Bridget Regan („Agent Carter”) și Adam Baldwin („Firefly”, „Chuck”) sunt actorii principali ai serialului care prezintă consecințele unei catastrofe globale, după ce un virus letal decimează populația lumii.

Pe parcursul primelor trei sezoane, distrugătorul naval U.S.S. Nathan James a fost vehiculul pe care a avut loc descoperirea antidotului pentru virusul letal și cu care s-a făcut distribuirea, având ca efect o recuperare globală. După evenimentele de la sfârșitul sezonului trecut, Tom Chandler (Eric Dane) a renunțat la titlurile și responsabilitățile sale eroice și a căutat consolarea și anonimatul în sânul familiei sale, într-un mic sat de pescari din Grecia.

Între timp, căpitanul Slattery (Adam Baldwin) și echipajul de pe Nathan James au descoperit că virusul s-a extins și acum infectează culturile agricole din întreaga lume, aducând umanitatea în pragul foametei. Pe măsură ce nava traversează Marea Mediterană, în căutarea unei soluții salvatoare, Chandler se confruntă cu propriii dușmani din Grecia.

„Ultima navă” îi mai aduce pe micile ecrane şi pe Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster şi Kevin Michael Martin. Serialul este produs de Studio T al Turner, în asociere cu Platinum Dunes, companie ai cărei parteneri – producătorul de film Michael Brad, Brad Fuller și Andrew Form – sunt producători executivi.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…