Home Seriale TV Sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey va fi la Diva. Este sezonul în care Yang părăsește serialul

Sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey va fi la Diva. Este sezonul în care Yang părăsește serialul

0
0
(ABC/Eric McCandless)

Postul Diva va difuza din luna septembrie sezonul cu numărul 10 al serialului Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy). Seria 10 va avea premiera la DIVA marți, 5 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00, în fiecare marți.

Este ultimul sezon în care fanii serialului o vor putea vedea pe Dr Christina Yang, rol jucat de actrița Sandra Oh și este penultimul sezon în care mai apare personajul Derek Shepherd, jucat de Patrick Dampsey.

În deschiderea noului sezon, medicii de la Spitalul Memorial Grey Sloan trebuie să facă faţă haosului lăsat în urmă de furtuna din sezonul trecut. O imensă alunecare de teren răneşte un grup de locuitori din Seattle, iar puţinii medicii de la Urgenţe intră în acţiune. În paralel, Meredith (Ellen Pompeo) trebuie să ia o decizie care va afecta viaţa unei persoane iubite, Callie (Sara Ramirez) este şocată de infidelitatea Arizonei (Jessica Capshaw), iar viaţa lui Richard (James Pickens, Jr.) este în mare pericol. Mai mult, medicii primesc o veste devastatoare.

În noile episoade, April (Sarah Drew) este ocupată cu pregătirile pentru căsătorie, dar familia îi pune nervii la încercare. În paralel, în spital revine o figură familiară, unul dintre medici primește o veste care îi schimbă viața, iar spre finalul sezonului medicii din Spitalul Memorial Grey Sloan îşi iau un rămas-bun emoţionant de la unul dintre personaje. Este un sezon plin de emoții și surprize, în care asistăm la decizii care schimbă destine.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…