Home Seriale TV O adaptare a telenovelei „Betty cea urâtă” se va vedea la Pro2. De când?

O adaptare a telenovelei „Betty cea urâtă” se va vedea la Pro2. De când?

0
0
Foto: TV with Thinus – blogger

„Betty cea urâtă” revine pe micile ecrane. O adaptare după celebrul serial se va vedea pe postul Pro2, care a cumpărat o producție Telemundo realizată între 2018 și 2019, scrie TVMania.

Producția „Betty în NY” se va difuza pe Pro2 începând din 23 noiembrie. Vor fi câte două episoade zilnic în intervalul orar 19:00-21:00.

Rolul principal al producției îi este atribuit lui Eleferry Torres, care o va juca pe Betty, în timp ce Erik Elias va fi Armando Mendoza. Elias a mai apărut în telenovele precum „Culorile iubirii’, „Iți ordon să mă iubești!’, „Trupul dorit”.

Potrivit sursei citate, telenovela spune povestea lui Beatriz Aurora Rincón Lozano , o tânără inteligentă cu origini latino, care locuiește la New York. Ea este respinsă de unii angajatori pe motiv că nu ar arăta bine și decide să aibă o slujbă sub nivelul ei de pregătire.

Betty devine secretara personală a directorului unei case de modă renumite, V & M Fashion. În acel moment va trebui să își petreacă timpul într-o lume cu totul diferită și să facă față unor provocări, dar și să își găsească adevărata dragoste.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Iarna Misterelor. History aduce episoade noi din Extratereștri antici sau În căutarea monștrilor

History reunește mai multe seriale documentare într-un singur concept pe care l-a numit „I…