Home Stiri Filmbox, campanie inedită: votezi filmul preferat și îl vezi la TV

Filmbox, campanie inedită: votezi filmul preferat și îl vezi la TV

0
0
Foto: Pexels

FilmBox pornește o campanie inedită în România, pe Facebook. Telespectatorii canalului de filme sunt invitați să își aleagă producția preferată dintr-o listă scurtă.

Filmul cu cele mai multe voturi pe pagina de Facebook FilmBox România va fi difuzat apoi pe FilmBox Premium.

Pentru luna noiembrie oamenii vor putea vota filmul preferat dintr-o selecție de trei titluri:

  • „Răpirea”
  • „Cum să faci ca s-o desfaci”
  • „Regele hoților”

Votul se încheie pe 16 noiembrie, iar pe 18 noiembrie, miercuri seara, la ora 21.00, FilmBox Premium va difuza filmul care a obținut cele mai multe voturi.

Regulamentul campaniei, care va continua în decembrie și ianuarie, va fi publicat tot pe pagina de Facebook FilmBox România.

Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International:

„Vrem să ducem modul în care răspundem cerințelor telespectatorilor noștri la nivelul următor. Mereu dorim să includem preferințele celor care consumă conținutul nostru în felul în care proiectăm produsele următoare, de la grila de programe până la felul în care interacționează oamenii cu aplicațiile noastre.

Prin această campanie vrem să stabilim o legătură și mai directă cu cei care urmăresc și apreciază conținutul FilmBox Premium, unde difuzăm filme noi, de top, cu cei mai populari actori din lume. Faptul că îți poți alege filmul preferat, într-o perioadă în care nu ai avut prea multe opțiuni, e un lucru binevenit: e o recompensă necesară pentru fanii televiziunii noastre.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …