Home Stiri Nouă docu-serie la History. Despre OZN-uri

Nouă docu-serie la History. Despre OZN-uri

0
0

O nouă docu-serie începe la History. Este vorba despre producția „Dosarele OZN desecretizate”, care debutează la jumătatea săptămânii viitoare.

Începe miercuri, 11 noiembrie, de la ora 21:00.

Seria documentară dezvăluie poveștile unora dintre cele mai cele mai controversate fenomene cu OZN-uri din toate timpurile și prezintă rapoarte guvernamentale recent desecretizate care le susțin existența, anunță reprezentanții postului.

Cele șase episoade intră în culisele unora dintre cele mai misterioase cazuri cu OZN-uri, care vor fi analizate alături de specialiști în domeniu, prin intermediul actorului Brad Carter, naratorul acestei serii.

Mai mult, seria „Dosarele OZN desecretizate”, explorează noi piste în cazul incidentului Roswell, când un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit, în noaptea dintre 2 și 3 iulie 1947, în apropierea localității cu același nume din New Mexico, SUA.

Despre acest eveniment teoriile conspiraționiste susțin că a fost mușamalizat de către organizațiile guvernamentale americane care ar fi ascuns toate dovezile.

Totodată, seria documentară tratează și o serie de întrebări despre cum OZN-urile ar putea reprezenta o amenințare pentru aviația civilă și cum reacționează piloții atunci când întâlnesc OZN-uri în aer.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix: Primele imagini și data de lansare pentru sezonul doi al serialului nordic Ragnarok

Netflix a lansat primele imagini și a anunțat data de lansare pentru al doilea sezon din R…