Home Grile POSTURI Noutăți HBO în noiembrie: Serialul românesc Bani negri și sezoane noi din Materiile întunecate și Tânărul Sheldon

Noutăți HBO în noiembrie: Serialul românesc Bani negri și sezoane noi din Materiile întunecate și Tânărul Sheldon

0
0

Titluri multe și bune în luna noiembrie pe HBO și pe platforma HBO GO. HBO aduce un nou seriale românesc, Bani Negri, o comedie, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota, în roluri principale. Tot pe HBO vedem, din această lună, și sezoane noi din Materiile întunecate, Tânărul Sheldon și Mr Robot.

După 12 sezoane de The Big Bang Theory, o vedem pe Penny (Kaley Cuoco), într-un no serial, Însoțitoarea de zbor, o comedie neagră, bazată pe romanul bestseller semnat de Chris Bohjalia.

Pe partea fe filme, HBO aduce, în sfârșit, Joker, cu Joaquin Phoenix în rol principal.

HBO GO

THE FLIGHT ATTENDANT/ ÎNSOȚITOARE DE ZBOR

Din 26 noiembrie (trei episoade, apoi două episoade pe săptămână)

Un serial de comedie neagră, un thriller, bazat pe romanul bestseller scris de Chris Bohjalia despre cum o viață întreagă se poate schimba într-o noapte. Însoțitoarea de zbor Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se trezește în camera ei de hotel din Dubai, mahmură după noaptea anterioară și cu un cadavru lângă ea. Cum îi e frică să sune la poliție, își continuă dimineața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, alăturându-se celorlalte însoțitoare de zbor și piloților care merg spre aeroport. În New York, e întâmpinată de agenți FBI care au întrebări despre escala ei recentă din Dubai. De vreme ce nu poate să pună cap la cap evenimentele din noaptea precedentă, începe să se întrebe dacă e posibil ca ea să fie ucigașul.

NO MAN’S LAND/ TĂRÂMUL NIMĂNUI

Din 1 noiembrie (toate episoadele)

Serialul „Tărâmul nimănui” prezintă războiul civil din Siria prin ochii lui Antoine, un tânăr francez care își caută sora ce este presupusă moartă. Pe măsură ce deslușește misterul, Antoine face echipă cu o unitate de femei luptătoare kurde, femei puternice care sunt coșmarul grupării ISIS, și călătorește alături de ele pe teritoriul ocupat de ISIS. Călătoria lui Antoine îi aduce în cale aventurieri și anarhiști, spioni și victime nevinovate și oferă o perspectivă unică asupra evenimentelor tragice din Siria și asupra felului în care acestea afectează întreaga lume.

VALLEY OF TEARS/ VALEA LACRIMILOR

Din 12 noiembrie (două episoade în fiecare săptămână)

Bazat pe evenimente reale, „Valea lacrimilor” este o miniserie în opt părți ce prezintă războiul Iom Kipur din 1973 din perspectiva tinerilor luptători. Serialul spune trei povești emoționante și extrem de personale ale unor tineri afectați de ravagiile războiului, cu trei intrigi paralele care se împletesc într-o bătălie culminantă.

MR. ROBOT – IV

Din 15 noiembrie (toate episoadele)

Mult așteptatul sezon patru din „Mr. Robot” aduce serialul dramă apreciat de critici și câștigător al Globului de aur la o concluzie palpitantă. Rami Malek reia rolul lui Elliot Alderson, un inginer de securitate cibernetică recrutat de misteriosul Mr. Robot (Christian Slater) ca să facă parte din fsociety, un grup subteran de hackeri care vrea să declanșeze o revoluție globală. Acțiunea din sezonul final se reia după infama spargere Five/ Nine, dată de fsociety, care a țintit conglomeratul multinațional E Corp în încercarea de a șterge datoria lumii. Acum că economia și-a revenit, Elliot și Mr. Robot se unesc ca să-i dărâme pe 1% din topul 1% și să salveze lumea de un grup puternic de oameni care ne controlează viețile din umbre.

TIN STAR/ ȘERIFUL – III

Din 25 noiembrie (toate episoadele)

Sezoanele I și II ale serialului spun povestea lui Jim Worth (Tim Roth), un fost detectiv britanic și polițist sub acoperire, care și-a adus familia în Canada ca să-și facă o viață mai bună în acest mediu izolat, deseori sălbatic. În primul sezon, mult dorita lui liniște e distrusă când un membru al familiei este ucis cu brutalitate – trecutul l-a prins din urmă, iar acest act șocant de violență dezlănțuie secrete întunecate și periculoase. Jim nu e bărbatul care credem că e, ci este, de fapt, Jack – numele profesionist pentru alter egoul lui alcoolic – un bărbat mai imprevizibil, mai carismatic și infinit mai amenințător decât ne puteam imagina. În sezonul trei, Jack, Angela și Anna se întorc în Marea Britanie la 20 de ani după ce au plecat ca să înfrunte adevărul sinistru de care au fugit. Secretele pe care le au amenință un grup de criminali periculoși care încă operează în Liverpool.

ROMULUS

Din 7 noiembrie (două episoade în fiecare săptămână)

Acțiunea din serialul „Romulus” este plasată în secolul al VIII-lea înainte de Hristos, pe malul fluviului Tibru, acolo unde există o lume primitivă și brutală, iar soarta unui om este decisă de puterea nemiloasă a naturii și a zeilor. Filmat în limba latină arhaică, serialul spune povestea acestei lumi prin ochii a trei persoane marcate de moarte, singurătate și violență: Iemos, Wirus și tânăra vestală Ilia. Pe măsură ce ei învață cum să preia conducerea asupra destinelor lor în loc să sufere pasiv la mâna capriciilor sorții, o figură feminină, feroce și protectoare, conduce procesul de formare a unei noi societăți – stabilind fundațiile pentru unul dintre cele mai mari imperii din istorie. Serialul este povestea epică a originii Romei, așa cum nu a mai fost spusă niciodată.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – IV

Din 6 noiembrie (un episod în fiecare săptămână)

Serialul, un prequel al producției „Teoria Big Bang”, îl urmărește pe Sheldon Cooper (12 ani) când merge la liceu și încearcă să-și găsească locul în lumea din jurul lui, iar familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său unic.

HBO

INDUSTRY/ LUMEA FINANCIARĂ

Din 10 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul prezintă povestea unui grup de tineri, absolvenți ambițioși, care concurează pentru un număr limitat de poziții permanente la o bancă de investiții de top din Londra.

HIS DARK MATERIALS/ MATERIILE ÎNTUNECATE – II

Din 17 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Sezonul doi din „Materiile întunecate” începe după ce Lordul Asriel (James McAvoy) a descoperit o punte către o lume nouă, iar Lyra (Dafne Keen), tulburată de moartea celui mai bun prieten, l-a urmat în necunoscut. Într-un oraș abandonat misterios și ciudat, ea îl întâlnește pe Will (Amir Wilson), un băiat din lumea noastră care fuge de un trecut tulbure. Lyra și Will află că destinele lor sunt unite și ei trebuie să-l găsească pe tatăl lui Will, însă calea lor este plină de obstacole și un adevărat război se apropie. Între timp, doamna Coulter (Ruth Wilson) o caută pe Lyra, hotărâtă să o aducă acasă folosindu-se de orice mijloace necesare.

BANI NEGRI (PENTRU ZILE ALBE)

Din 22 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Într-un orășel din România, unde banii dictează valoarea și tot ei cântăresc mai greu decât principiile morale, un jaf este un noroc neașteptat și toată lumea vrea să-și ia partea din câștig – toată lumea, în afară de cei doi umili, dar onești, eroi care sunt prinși la mijloc în această poveste. Doru și Ionel, doi tehnicieni de semafor, glumesc pe seama ideii de a manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată și ajung să fie obligați să comită acest jaf. Toate instituțiile de la care cer ajutor se arată dornice să participe la înfăptuirea jafului și să primească o parte din bani. Urmărește-i pe cei doi eroi chinuindu-se să împace propria moralitate cu nevoia de a supraviețui.

HBO 3

OTHER PARENTS/ ALȚI PĂRINȚI

Din 8 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 12:10, câte două episoade (disponibil deja pe HBO GO)

„Alți părinți” este un mockumentray amuzant, care prezintă un grup de părinți și viitori părinți, care încearcă să înființeze grădinița perfectă. Serialul abordează subiectul părinților foarte grijulii într-un mod amuzant și uneori absurd.

ROADKILL/ ȚINTĂ POLITICĂ

Din 15 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22:00, câte două episoade (disponibil deja pe HBO GO)

Programme Name: Roadkill – TX: n/a – Episode: Roadkill – Ep 1 (No. n/a) – Picture Shows: +LIVE TO COMMS ONLY+ Peter Laurence (HUGH LAURIE) – (C) The Forge – Photographer: Robert Viglasky

Viața lui Peter Laurence se destramă. Fără să se simtă vinovat sau să aibă remușcări, el încearcă să meargă înainte cu planurile lui în timp ce alții vor să-l distrugă. Va putea să treacă peste probleme pentru a câștiga premiul suprem?

RAMY – II

Din 20 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 22:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Ramy este un tânăr aflat într-o călătorie spirituală. Serialul explorează ce înseamnă să fii prins între o comunitate musulmană care crede că viața este un test al moralității și o generație milenară care crede că viața nu are consecințe.

30 COINS/ 30 DE ARGINȚI

Din 29 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Părintele Vergara fuge de propriul trecut, dar Diavolul îl urmărește pentru a recupera o comoară – una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda l-a trădat pe Iisus Hristos. A venit vremea să-l confrunte din nou și, acum, este pregătit.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 7 noiembrie – Lupta perfectă – IV, de la ora 20:00
  • 14 noiembrie – A treia zi, de la ora 20:00
  • 21 noiembrie – Lovecraft Country, de la ora 20:00
  • 28 noiembrie – Scandalul, de la ora 20:00

Ce filme intră pe HBO și HBO GO în luna noiembrie:

JOKER

Regia: Todd Phillips

Cu: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen

Thriller, S.U.A. 2019

Difuzări: 15, 16, 18, 21

Filmul regizat de Todd Phillips se concentrează asupra unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC și spune o poveste fictivă, originală, nemaivăzută până acum pe ecran. Arthur Fleck, interpretat magistral de Joaquin Phoenix, este un bărbat care se chinuie să-și găsească propriul drum în societatea destrămată din Gotham. Ziua este clovn și speră să fie comediant seara…dar se pare că el este mereu ținta glumelor. Prins într-o existență ciclică între apatie și cruzime, Arthur ia o decizie proastă care determină o serie de evenimente oribile în acest studiu al unei personaj disprețuitor.

LIKE A BOSS – ȘEFELE

Cu: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Billy Porter

Comedie, S.U.A. 2020

Difuzări: 1, 2, 4, 5, 7, 19, 20, 30

Cele mai bune prietene Mel și Mia își conduc propria firmă de cosmetice. Din păcate, sunt depășite din punct de vedere financiar așa că decid să accepte o ofertă de la o companie mare ca să-și salveze afacerea.

SONIC THE HEDGEHOG

Regia: Jeff Fowler

Cu: James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally

Acțiune, S.U.A. 2020

Difuzări: 8, 11, 12, 14, 26, 27

Sonic, cel mai rapid arici din lume, și noul său prieten, Tom Wachowski, fac echipă ca să-l oprească pe diabolicul doctor Robotnik care vrea să se folosească de puterea lui Sonic ca să domine lumea.

THE GOLDFINCH – STICLETELE

Regia: John Crowley

Cu: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 22, 23, 25, 26, 28

Filmul este adaptarea romanului bestseller al Donnei Tartt care a câștigat premiul Pulitzer în 2014. Producția are o distribuție variată, iar în rolurile principale sunt Ansel Elgort ca Theo Decker și câștigătoarea premiului Oscar Nicole Kidman ca doamna Barbour. Theodore “Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a fost ucisă într-un atac cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă. Această tragedie i-a schimbat cursul vieții și l-a trimis într-o odisee a durerii și vinei, a reinventării și izbăvirii, ba chiar și a dragostei. De-a lungul călătoriei sale, singurul lucru de care se agață este o bucățică de speranță din acea zi teribilă – o pictură a unei mici păsări înlănțuită de obiectul pe care stă, Sticletele (Goldfinch)

BREAKTHROUGH – REVELAȚIA

Regia: Roxann Dawson

Cu: Chrissy Metz, Josh Lucas, Topher Grace, Mike Colter, Marcel Ruiz

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 28

Când John, fiul lui Joyce Smith, alunecă și cade într-un lac înghețat, este dus rapid la spital, dar rămâne inconștient. Joyce refuză să renunțe și sfidează știința și istoria pe măsură ce se roagă pentru John.

THE AFTERMATH – DUPĂ RĂZBOI

Regia: James Kent

Cu: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann

Dramă, Marea Britanie 2019

Difuzări: 28, 29

Germania, 1946. Filmul spune povestea unui triunghi amoros format dintr-un cuplu căsătorit și un văduv german a cărui casă a fost luată după război.

WESTERN STARS

Regia: Bruce Springsteen, Thom Zimny

Cu: Bruce Springsteen, Patti Scialfa

Documentar, S.U.A. 2019

Difuzări: 28

Documentarul este versiunea cinematografică a celui mai nou album al lui Bruce Springsteen, un succes internațional. Filmul oferă fanilor din întreaga lume singura oportunitate de a-l vedea pe Springsteen interpretând toate cele 13 melodii de pe albumul său, acompaniat de o trupă și o orchestră, sub tavanul istoricului său hambar vechi de 100 de ani. Primul album de studio al lui Springsteen din ultimii cinci ani, „Western Stars” marchează o nouă etapă pentru legendarul cântăreț/compozitor, dar păstrează și elementele care l-au consacrat. Cu teme ca dragostea, pierderea, singurătatea, familia și trecerea inexorabilă a timpului, documentarul evocă vestul american și combină înregistrări de arhivă și narațiunile personale ale lui Springsteen cu melodii ca să spună povestea Western Stars.

CRITTERS ATTACK! – ATACUL MONȘTRILOR

Regia: Bobby Miller

Cu: Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel, Dee Wallace

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 6, 17, 18, 27

Drea acceptă o slujbă ca dădacă pentru un profesor de la un colegiu la care speră să meargă. Ea duce copiii într-o excursie fără să știe că niște creaturi extraterestre au aterizat în apropiere și au început să devoreze orice ființă vie întâlnesc.

SENSE, SENSIBILITY & SNOWMEN – RAȚIUNE, SIMȚIRE ȘI OAMENI DE ZĂPADĂ

Regia: David Winning

Cu: Erin Krakow, Luke Macfarlane, Kimberley Sustad, Jason McKinnon, Anna Van Hooft

Romantic, Canada 2019

Difuzări: 19, 20, 30

Ella Dashwood (Erin Krakow) și sora ei Marianne (Kimberley Sustad) adoră tot ce ține de Crăciun și sunt proprietarele unei firme care organizează petreceri. Unul dintre noii lor clienți este o companie care face jucării și ele nu prea se înțeleg cu Edward Ferris (Luke Macfarlane), CEO-ul companiei.

THE BEST IS YET TO COME – CE-I MAI BUN ABIA URMEAZĂ

Regia: Matthieu Delaporte, Alexandre de La Patellière

Cu: Fabrice Luchini, Patrick Bruel, Zineb Triki, Pascale Arbillot, Marie Narbonne

Dramă-comedie, Franța 2019

Difuzări: 12, 13, 22, 23

În urma unei neînțelegeri monumentale, doi prieteni din copilărie (Fabrice Luchini și Patrick Bruel), fiecare convins că celălalt mai are doar câteva luni de viață, decid să lase totul deoparte, să recupereze timpul pierdut și să-și petreacă împreună ultimele zile cu puțină bucurie și nebunie.

THE HATE U GIVE – URA PE CARE O SIMȚI

Regia: George Tillman Jr.

Cu: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby, Anthony Mackie, Issa Rae

Dramă, S.U.A. 2018

Difuzări: 26, 27

Starr Carter trăiește în două lumi: cartierul sărac, cu oameni de culoare, unde locuiește și școala majoritar albă la care merge. Acest echilibru precar este distrus când este martoră la o crimă.

BIG FISH – PEȘTELE CEL MARE

Regia: Tim Burton

Cu: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange, Helena Bonham Carter

Dramă-comedie, S.U.A. 2003

Difuzări: 5, 6, 14, 25, 26

Povestea unui fiu ce încearcă să afle mai multe despre tatăl său, rememorând poveștile despre viața acestuia. Astfel, fiul începe să descopere marile calități și defecte ale părintelui său, care își trăiește ultimele zile.

MEN, WOMEN & CHILDREN – BĂRBAȚI, FEMEI ȘI COPII

Regia: Jason Reitman

Cu: Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Judy Greer, Dean Norris

Dramă-comedie, S.U.A. 2014

Difuzări: 14, 15, 20, 29

Filmul urmărește povestea mai multor liceeni și a părinților lor pe măsură ce încearcă să navigheze prin multele moduri în care internetul le-a schimbat viața.

PAYCHECK – CECUL SAU VIAȚA

Regia: John Woo

Cu: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore

Acțiune, S.U.A. 2003

Difuzări: 13, 19, 29

Trezindu-se cu amnezie pe termen scurt, Michael Jennings (Ben Affleck) descoperă că în ultimii trei ani a lucrat la proiecte secrete în schimbul a milioane de dolari. Dar când încearcă să-și ia cecul promis, află că el însuși a schimbat banii pentru un plic cu indicii aleatorii despre viața lui. Vânat de un agent FBI (Michael C. Hall) și de fostul său șef Rethrick (Aaron Eckhart), Michael se folosește de indicii ca să afle cine este și să-și demonstreze nevinovăția. Uma Thurman o interpretează pe Rachel, partenera și iubita lui.

STAR TREK (2009)

Regia: J.J. Abrams

Cu: Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood

SF, S.U.A. 2009

Difuzări: 21, 22, 27

Noii recruți de la bordul navei USS Enterprise trebuie să-l oprească pe romulanul Nero a cărui misiune de răzbunare amenință omenirea.

STAR TREK INTO DARKNESS – STAR TREK – ÎN ÎNTUNERIC

Regia: J.J. Abrams

Cu: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban, Simon Pegg

SF, S.U.A. 2013

Difuzări: 21, 22, 27

Atunci când un criminal fără scrupule pe nume Khan declară război Federației, căpitanul Kirk, Spock și restul echipei Enterprise pornesc în cea mai mare vânătoare umană din istorie.

THE SOUL OF AMERICA – SUFLETUL AMERICII

Regia: Katie Davison

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 12, 22

Acest documentar ilustrează realitatea politică din zilele noastre explorând provocările istorice ale trecutului cum ar fi lupta femeilor pentru dreptul la vot și mișcarea pentru drepturile civile din anii 1960.

HABLA NOW – HABLA: VORBEȘTE ACUM

Regia: Alberto Ferreras

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 5, 21

Ultima parte a seriei „Habla” creată de HBO Latino. „Habla” este o serie de documentare ce prezintă interviuri cu eroi neobișnuiți, celebrități care sunt o inspirație pentru oameni și persoane influente din toate păturile sociale.

537 VOTES – 537 DE VOTURI

Regia: Billy Corben

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 26

Filmul prezintă evenimentele politice care au dus la rezultatul fără precedent al alegerilor prezidențiale din S.U.A. din 2000, incluzând și renumărarea voturilor din Florida ce au determinat victoria lui George W. Bush.

BURNING OJAI: OUR FIRE STORY – OJAI ÎN FLĂCĂRI: POVESTEA NOASTRĂ

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 19

Într-o noapte fierbinte din decembrie 2017, în munții din districtul Ventura, California, câteva cabluri electrice defecte au declanșat ceea ce a devenit cel mai mare incendiu din istoria statului. Acest documentar spune povestea suferinței și supraviețuirii unei comunități și analizează cauzele și consecințele acestor incendii catastrofale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…