Home seriale americane VIDEO. Tânărul Papă începe vineri la HBO. Jude Law, în rolul suveranului pontif

VIDEO. Tânărul Papă începe vineri la HBO. Jude Law, în rolul suveranului pontif

0
0

Postul de televiziune HBO va difuza, începând de vineri, serialul Tânărul Papă. Seria va rula în grila postului în fiecare vineri, de la ora 20.00, în două episoade.

Seria Tânărul Papă/The Young Pope prezintă povestea lui Pius al XIII-lea, un Papă misterios şi contradictoriu.

Printre actorii care fac parte din distribuția acestei producții se numără Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Javier Cámara, Scott Shepherd, Cécile de France, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli și James Cromwell.

Povestea The Young Pope

The Young Pope / Tânărul Papă este povestea lui Lenny Belardo, cunoscut ca Papa Pius al XIII-lea – primul papă american din istorie. Tânăr și fermecător, alegerea lui pare să fie rezultatul unei simple, dar eficace strategii media organizată de Colegiului Cardinalilor. Dar aparențele pot fi înșelătoare.

Papa Pius al XIII-lea se dovedește a fi cel mai misterios și contradictoriu dintre toți. Perspicace și naiv, ironic și meticulos, arhaic și modern, îndoielnic și ferm, melancolic și necruțător, papa Pius al XIII-lea încearcă să treacă râul fără de sfârșit al izolării umane pentru a găsi un Dumnezeu pe care îl poate dărui omenirii. Și lui înșuși.

TRAILER Tânărul Papă:Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…