Home Grile POSTURI SERIALE în grila de noiembrie a AXN – NCIS: Los Angeles, sezon nou

SERIALE în grila de noiembrie a AXN – NCIS: Los Angeles, sezon nou

0
0
NCIS: Los Angeles
foto: brunch.co.kr

AXN are trei seriale cu sezoane noi în luna noiembrie. Postul de filme a programat premierele în grilă începând cu prima zi a lunii.

Paginadeseriale.ro prezintă serialele care vin cu sezoane noi în grila lunii noiembrie la AXN:

  • NCIS: Los Angeles: seria începe cu sezonul 7  de miercuri, 2 noiembrie, de la ora 21:00.

Distribuţie: Chris O’Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa

Sinopsis sezon 7: Sam primește un semnal de alarmă de la fiul său Aiden (Tye White), Acesta îl avertizează că școala sa a fost luată ostatică de un grup extremist. Sam, Callen, Kensi și Deeks se grăbesc către San Franciso pentru a-l proteja pe Aiden și pentru a elibera ostaticii.

  • Scorpion: serialul va debuta cu sezonul al doilea în prima zi din noiembrie, marţi, de la ora 21:00.

Distribuţie: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong, Ari Stidham, Robert Patrick

Sinopsis sezon 2: Este inspirat dintr-o poveste adevărată. Serialul îi aduce în prim plan pe excentricul geniu Walter O’Brien şi echipa sa. Aceştia sunt principala apărare a SUA împotriva ameninţărilor noii ere.

Agentul federal Cabe Gallo uzează de cunoştinţele acestor genii pentru a lupta împotriva terorismului cibernetic și atacurilor infracționale.

Deşi nu se adaptează prea bine în societate, aceştia se simt bine unii cu alţii. Pentru a-i ajuta să se înţeleagă totuşi cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen. Ea este mama unui băiețel înzestrat, supradotat din punct de vedere al inteligenței.

În cel de-al doilea sezon, echipa se reunește atunci când un satelit rusesc este scos de pe orbită. Acesta trebuie să fie detonat înainte de a ateriza în California, producând pagube masive.

  • Cum să scapi nepedepsit/ How to Get Away with Murder: sezonul al treilea al seriei va debuta tot pe 1 noiembrie, marţi, de la ora 23:00.

Distribuţie: Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch

Sinopsis sezon 3: Annalise Keating este profesor de drept și avocat de drept penal la Universitatea din Middleton. Ea alege cinci studenți în practică pentru firma ei. Aceştia sunt Wes Gibbins, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone și Laurel Castillo. Ei trebuie să o ajute în activități, alături de angajații Frank Delfino și Bonnie Winterbottom.

În noul sezon Annalise predă Drept penal, iar studenții săi sunt avocați în cazuri diverse. Noi studenți apar în peisaj. Frank dispare, iar Annalise și Nate încearcă să îl găsească. În acest timp, omuciderea lui Wallace Mahoney este încă sub investigație.

În acest sezon, principalul fir narativ se învârte în jurul incendiului casei lui Annalise, cu o consecință dezastruoasă.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…