Home Seriale TV VIDEO. Serial nou la AXN. E inspirat din povestea unui condamnat pe nedrept la închisoare pe viață. Joacă și 50 Cent

VIDEO. Serial nou la AXN. E inspirat din povestea unui condamnat pe nedrept la închisoare pe viață. Joacă și 50 Cent

0
0
For Life – Season 1 – Episode 108

VIDEO. Noul serial la AXN. Postul vine cu un serial inspirat de povestea lui Isaac Wright Jr, mai precis drumul său de la o condamnare pe viață la o carieră în avocatură.

Serialul dramă Pe viață (For Life) debutează la AXN, din 12 aprilie, în fiecare luni seara, de la ora 22.00.

Printre actorii din distribuție se numără Indira Varma (Game of Thrones, Rome), Joy Bryant (Ballers, Parenthood), Boris McGiver (House of Cards, Boardwalk Empire) și Curtis “50 Cent” Jackson.

Povestea reală

Este inspirat din povestea reală a lui Isaac Wright Jr, un fost condamnat pe nedrept la închisoare pe viață, care reușește prin forțele proprii să schimbe sentința și să își reconstruiască viața.

Wright Jr. a fost producător muzical până în 1989, când a fost acuzat de conducerea unei rețele de trafic de cocaină și încarcerat. După un proces lung, acesta a fost condamnat în 1991 la închisoare pe viață. După șapte ani în spatele gratiilor și nenumărate încercări de a-și demonstra nevinovăția, reușește în 1996 să fie exonerat de toate capetele de acuzare și pus în libertate. Achitarea sa a venit după ce a reușit să demonstreze că cei care l-au pus sub acuzare, inclusiv procurorul de caz, au acționat ilegal prin mărturii false, încălcări ale procedurilor și înțelegeri tacite.

Drumul său ulterior până la o carieră juridică a fost plin de obstacole – deși a trecut examenul pentru barou în 2008, admiterea sa a fost amânată prin diferite investigații timp de nouă ani. De abia în 2017, Wright Jr. reușește să fie inclus cu drepturi depline în cadrul baroului din New Jersey. În prezent, Isaac Wright Jr. practică avocatura și și-a anunțat candidatura la primăria New York-ului.

Povestea din serial

În serialul Pe viață (For Life), Nicholas Pinnock (Counterpart) este Aaron Wallace, fostul patron al unui club de noapte, actual deținut, care execută o condamnare la închisoare pe viață după ce a fost acuzat pe nedrept ca fiind șeful unei bande de traficanți de droguri. Timp de nouă ani, în închisoare, Aaron studiază dreptul, fiind decis să își demonstreze nevinovăția și să se reîntoarcă alături de familie.

Ca parte a acordului de a o ajuta pe Safiya Masry, șefa închisorii în care acesta își execută pedeapsa, lui Aaron i se permite să ia diferite cazuri și să le susțină în sala de tribunal.  Astfel, în timp ce jură să-și ajute colegii deținuți să caute dreptate, luptă pentru a-și răsturna propria sentință, expunându-l public pe procurorul lipsit de etică care l-a pus după gratii, Dez O’Reilly.

Fiecare episod va prezenta un nou caz al unui deținut, având ca temă centrală eforturile pe care Aaron le face pentru a-și recăpăta libertatea.

Pe viață (For Life) este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios. Curtis “50 Cent” Jackson, Isaac Wright Jr., Doug Robinson (The Goldbergs, Schooled) și Hank Steinberg (Without a trace, The Last Ship) sunt producători executivi.

VIDEO. Trailer „Pe viață”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…