Home VIDEO Trailer VIDEO. A apărut trailerul serialului Jupiter’s Legacy. Netflix a anunțat și data lansării

VIDEO. A apărut trailerul serialului Jupiter’s Legacy. Netflix a anunțat și data lansării

0
0
Foto: Netflix

VIDEO. Netflix va lansa în curând serialul fantasy Jupiter’s Legacy (Moștenirea lui Jupiter), bazat pe romanele lui Mark Millar și Frank Quitely.

Noua producție va debuta pe platforma de streaming, la nivel global, pe 7 mai.

Compania a publicat trailer-ul oficial al serialului, pe Youtube.

Despre Jupiter’s Legacy

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția.

Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

Bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, Jupiter’s Legacy este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea dinamicii create de relațiile de familie, putere și loialitate.

Seria îi are în distribuție pe Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter și Ian Quinlan.

Producătorii executivi ai serialului sunt: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim.

VIDEO. Trailer-ul pentru serialul Jupiter’s LegacyJobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …