Home Seriale TV Nou serial polițist cu detectivul Blochin. Pe TVR

Nou serial polițist cu detectivul Blochin. Pe TVR

0
0
Foto: ZDF

Televiziunea Publică va difuza, în următoarele cinci săptămâni, un serial polițist avându-l în prim-plan pe detectivul Blochin.

Producția se numește „Blochin: Granția Legii” și se va difuza miercuri şi joi, de la ora 23.00, pe TVR 1.

Serialul a fost realizat în 2015 de televiziunea germană ZDF.

Povestea serialului

Henry Blochin are un trecut întunecat. Când avea 14 ani şi trăia în lumea interlopă berlineză, el a fost împuşcat şi s-a trezit la morgă, fără să-şi mai amintească ceva despre viaţa lui de până atunci.

A adoptat numele unui fotbalist şi a început o viaţă nouă: s-a însurat şi a intrat în poliţie. Dar trecutul nu a încetat niciodată să îl hăituiască.

În prezent, inspectorul Blochin – cu un caracter dificil – traversează o perioadă foarte proastă. Cazul extrem de exploziv la care tocmai lucra a fost mutat la Poliția Penală Federală, un vechi prieten este șantajat, iar sănătatea soției sale, bolnavă de scleroză multiplă, se înrăutățește pe zi ce trece.

Toate acestea îl fac pe Blochin să fie ca o bombă cu ceas ce poate exploda în orice moment. Iar actualul caz de care trebuie să se ocupe nu face decât să înrăutăţească lucrurile – pentru că uciderea unui traficant de droguri pe care Blochin l-a cunoscut cândva declanşează o anchetă complicată, care-l implică într-un şir de evenimente neprevăzute şi ameninţătoare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

AXN propune un nou serial dramă la jumătatea lunii iulie. …