Home Topuri Seriale cu vrăjitoare, vampiri și vârcolaci de văzut pe HBO GO în seara de Halloween

Seriale cu vrăjitoare, vampiri și vârcolaci de văzut pe HBO GO în seara de Halloween

0
1

Românii sunt fani ai serialelor cu vampiri, vârcolaci și vrăjitoare și de Halloween, dar și în restul anului.

Dar pentru că este cel mai bun sezon de văzut seriale de groază, PaginadeSeriale a făcut o listă cu producții de urmărit pe HBO GO.

Citește și: TOP. Cele mai de groază filme…de groază de pe Netflix

A discovery of witches

Diana Bishop, istoric și vrăjitoare, accesează un manuscris vrăjit, Ashmole 782, și decide să îi rezolve misterele. Enigmaticul Matthew Clairmont se oferă să o ajute, dar acesta e vampir și vrăjitoarele nu ar trebui să aibă niciodată încredere în vampiri.

Legacies

Eroii din “The Vampire Diaries” și “The Originals” au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES – povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

True Blood

Sookie Stackhouse este o chelneriţă telepată care priveşte cu bună voinţă integrarea vampirilor, dar pusă faţă-n faţă cu amicii vampiri ai lui Bill, Sookie este atrasă într-o serie de catastrofe.

Penny Dreadful

În acest thriller psihologic înfricoșător, unele dintre cele mai terifiante personaje din literatură – inclusiv doctorul Frankenstein și creatura lui, Dorian Gray, personajele legendare din romanul Dracula – se întâlnesc în Londra, în epoca victoriană.

Light as a feather

Un joc nevinovat de-a „ușor ca pana, dur ca lemnul” se termină teribil de prost atunci când cele cinci adolescente care l-au jucat încep să moară exact cum s-a prezis, forțându-le pe supraviețuitoare să încerce să afle cine le vrea răul.

T@gged –

Hailey, Rowan și Elisia, trei fete de liceu ale căror trecuturi sunt în mod inexplicabil legate, sunt ținta unei serii de videoclipuri violente de la un utilizator necunoscut pe nume Monkeyman. Serialul explorează riscurile terifiante ale rețelelor de socializare într-o lume a anonimatului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…