Home Topuri TOP. Cele mai de groază filme…de groază de pe Netflix

TOP. Cele mai de groază filme…de groază de pe Netflix

0
0

Filme Horror pe Netflix. Se apropie Halloweenul iar Netflix a căutat cele mai horror filme de urmărit. De la clasice precum The Shining sau The Ring, până la seria Sharknado.

Mai jos este o listă a celor mai bune filme de groază de pe Netflix, în care nivelul de horror este măsurat în fantome.

The Ring – 5 fantome

O jurnalistă urmărește un videoclip care se presupune că duce în moartea a șapte zile a oricui vede imaginile. Poate descifra misterul înainte ca ea însăși să moară?

The Shining – 4 fantome

Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și fiul după ce locuiește într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului.

Friday the 13th – 4 fantome

Un remake după un film slasher clasic în care un grup adolescenți aflat în tabără stârnește ura lui Jason Voorhees, un ucigaș obsedat care își acoperă fața cu o mască.

Hannibal – 3 fantome

În această continuare la „Tăcerea mieilor”, singura victimă în viață a ucigașului în serie Hannibal Lecter încearcă să îl scoată pe acesta din ascunzătoare.

The Witch – 5 fantome

Crezând că familia le-a fost blestemată de o vrăjitoare, niște pelerini care trăiesc la marginea unei păduri străvechi din Noua Anglie devin din ce în ce mai paranoici.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House – 3 fantome

Într-o casă plină de secrete, o asistentă speriată îngrijește o scriitoare de romane horror aflară în suferință.

Scream Season 1 – 4 fantome

În acest nou serial, continuare a celebrei francize horror, un incident de agresiune pe Internet, din Lakewood, duce la o crimă care invocă un trecut sumbru.

Veronica -4 fantome

În 1991 în Madrid, după o ședință de spiritism la școală, o adolescentă suspectează că o forță malefică a pătruns în apartamentul în care locuiește.

Saw VI – 5 fantome

Agentul Strahm a murit de mult, iar detectivul Hoffman a primit acum cumplita moștenire a lui Jigsaw. Însă agentul FBI Erickson i-a luat deja urma.

Load More In Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

VIDEO. HBO anunță premiera sezonului opt Game of Thrones. „The winter is coming” în aprilie

„Winter is coming”, pentru ultima dată la HBO. Cel mai tare serial marca HBO se apropie de…