Home seriale romanesti HBO pregăteşte un nou serial românesc. Raluca Aprodu, din Vlad, Şerban Pavlu şi Alina Chivulescu, în distribuţie

HBO pregăteşte un nou serial românesc. Raluca Aprodu, din Vlad, Şerban Pavlu şi Alina Chivulescu, în distribuţie

0
0
Raluca Aprodu – Rux

HBO pregăteşte un nou serial românesc. Au început filmările pentru drama Ruxx, cu Raluca Aprodu (din Vlad, Câini sau În derivă), Şerban Pavlu (Umbre) şi Alina Chivulescu (Selfie) în distribuţie.

Are opt episoade de câte 45 de minute fiecare, iar în rolurile principale sunt Raluca Aprodu și Alec Secăreanu, anunță reprezentanții postului.

Producția este scrisă de Vera Ion și regizată de Iulia Rugină și Octav Gheorghe.

Din distribuție mai fac parte, de asemenea, și alți actori: Mădălina Craiu (Umbre), Bogdan Dumitrache (Pororoca, În derivă), Ioana Bugarin (Moromeții 2) și Marian Olteanu (Alice T.).

„Ruxx” este o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Serialul se axează pe personajul Rux (Raluca Aprodu), care încearcă să își echilibreze cariera solicitantă, lucrând pentru un mare dezvoltator imobiliar din București, cu celelalte priorități ale vieții ei: își susține financiar familia și are o relație la distanță.

Rux încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viața are alte planuri pentru ea și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei: campania electorală a soției sale pentru primăria Bucureștiului.

Iulia Rugină, regizorul serialului:

„RUXX este proaspăt și puternic, emoționant și curajos. Îmi vorbește în atât de multe moduri, încât am simțit o legătură de la prima citire a scenariului. Văd un pic din fiecare personaj în mine, în persoana în care am devenit, o femeie din România de astăzi și o femeie a lumii. Este atât o onoare profesională, cât și o provocare să fac parte din acest proiect, înconjurată de o echipă grozavă și de o distribuție de vis pentru mine ca regizor”, a spus Iulia Rugină, regizorul serialului.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …