Home Seriale TV Antena 1 pregătește o nouă telenovelă. O adaptare după un serial turcesc dat și de Kanal D în trecut

Antena 1 pregătește o nouă telenovelă. O adaptare după un serial turcesc dat și de Kanal D în trecut

0
0

Antena 1 a început filmările pentru un nou serial. Este produs de echipa Ruxandrei Ion și este o adaptare după un serial turcesc, care a fost dat și de Kanal D.

Se numește „Adela” și este făcut după telenovela turcească „Bahar: Viață furată” (O hayat Benim / This is my life). Bahar: Viața furată a fost difuzat pe Kanal D, între 2014 și 2017.

Printre protagoniștii noului serial sunt actrițe precum Mara Oprea, care își face debutul, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

În sinopsisul serialului apare un personaj sugestiv „magnatul media Paul Andronic”

Povestea serialului are în prim-plan două surori, Adela și Andreea, care au împărțit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.

Avem și în realitate un „mogul media” cu numele Andronic – Dan Andronic, proprietarul Evenimentului Zilei și Capital.

Ce spun actorii despre serial

Mara Oprea, actrița care o va interpreta pe „Adela”:

“Adela, personajul căruia îi dau viaţă şi totodată unul dintre personajele principale ale poveştii este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist. O fată foarte drăguţă şi simpatică, bună cu toată lumea, chiar dacă nu i se întorc aceste lucruri.

Adela e genul de om care nu gândeşte rău despre nimeni şi nimic, care înveseleşte spiritele tuturor prin energia ei şi prin simţul umorului, iar asta nu le cade bine tuturor!”, spune Mara, care mai completează: “Am avut foarte mari emoţii când am aflat că voi fi protagonista acestui serial, însă faptul că am lângă mine întreaga echipă mă ajută foarte mult!”

Adaptarea este semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Alecsandru Dunaev, despre rolul său:

„Am fost foarte bucuros la aflarea veştii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Mihai. Ce pot să vă spun acum despre personajul meu este faptul că este unul foarte complex, de fapt întreaga poveste este una foarte complexă şi foarte complicată. Mihai este un tip foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit. Promit că întreaga poveste o să vă ţină cu sufletul la gură!”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …