Home Seriale Documentare VIDEO. Disputa dintre Woody Allen și Mia Farrow, într-o miniserie pe HBO GO

VIDEO. Disputa dintre Woody Allen și Mia Farrow, într-o miniserie pe HBO GO

0
0

VIDEO. HBO aduce o nouă miniserie documentară despre disputa dintre Woody Allen, scriitor, regizor, actor și Mia Farrow, mama celor trei copii ai lui Allen și parteneră în filme.

Seria documentară „Alles vs Farrow” are patru părți și are premiera pe 22 februarie pe HBO GO. Un nou episod va fi disponibil săptămânal.

Kirby Dick, Amy Ziering și Amy Herdy sunt creatorii seriei documentare, care dezvăluie povestea unuia dintre cele mai cunoscute scandaluri: acuzațiile de abuz sexual la adresa lui Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui – care atunci avea 7 ani – și a Miei Farrow; procesul legat de custodia copiilor și relația lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar și urmările controversate ale acestor evenimente în anii de după.

Cândva admirați pentru parteneriatul lor de pe ecrane și din afara ecranelor, viețile lui Farrow și Allen au fost fracturate irevocabil, iar familia lor extinsă a fost ruptă în două odată cu dezvăluirea publică a acuzațiilor de abuz sexual și cu disputele dure care au urmat.

Filmul este realizat de HBO DocumentaryFilms, în asociere cu Impact Partners și Chicago Media Project, o producție Jane Doe Films Production.

Regizat de Kirby Dick și AmyZiering; produs de AmyHerdy și Jamie Rogers; producătorii executivi sunt Kirby Dick, AmyZiering, Dan Cogan, Tara Lynda Guber, Regina K. Scully, Maiken Baird, Ian Darling, Steve Cohen & Paula Froehle, The Lozen Foundation, Debbie L. McLeod, JennyRaskin, Geralyn White Dreyfous.

VIDEO. Trailer-ul pentru miniseria „Allen vs Farrow”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …