Home Stiri Gal Gadot e din nou Wonder Woman. Noul film din serie se vede pe HBO GO

Gal Gadot e din nou Wonder Woman. Noul film din serie se vede pe HBO GO

1
0

Wonder Woman 1984, filmul cu Gal Gadot în rolul principal, va avea premiera pe 1 aprilie, pe HBO GO. Producția WanerBros Pictures este realizată de regizorul Patty Jenkins.

Acțiunea filmului se petrece în anii ’80, când Wonder Woman se pregătește pentru următoarea ei aventură și vrea să-și împlinească un vis, dar înainte trebuie să aibă de-a face cu Max Lord și Cheetah.

Acest nou capitol din poveste, în care Wonder Woman trebuie să salveze lumea, o găsește pe Diana Prince trăind liniștită printre muritori în perioada vibrantă și colorată a anilor ‘80 — o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-și dorește.

Deși își stăpânește deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidență, este curator de artefacte antice și își face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor și să-și adune toată înțelepciunea, forța și curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuție fac parte și Chris Pine în rolul lui Steve Trevor, Kristen Wiig în rolul the Cheetah, Pedro Pascal în rolul lui Max Lord, Robin Wright în rolul Antiope și Connie Nielsen în rolul Hippolyta.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot și Stephen Jones au produs filmul. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo și Wesley Coller sunt producători executivi.

Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de ea și de Geoff Johns& Dave Callaham, o poveste de Jenkins&Johns, bazat pe personajele marca DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Un comentariu

  1. ana maria

    March 3, 2021 at 6:18 pm

    Comparativ cu primul film, aceasta doua parte nu merita nici nota 3 din 5 din pacate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …