Home Seriale TV Maraton nocturn din Fear The Walking Dead, la AMC. Postul aduce și Better Call Saul, sezonul cinci

Maraton nocturn din Fear The Walking Dead, la AMC. Postul aduce și Better Call Saul, sezonul cinci

0
0

Vești bune pentru fanii Fear the Walking Dead și Better Call Saul. Postul AMC aduce episoade noi din ambele seriale, în iulie.

Pentru Fear the Walking Dead, sezoanele 4 și 5, vor fi maratoane nocturne. Acestea vor fi programate în nopțile de luni, de la ora 22:00 până la 3:45 dimineața.

De asemenea, în serile de joi, de la ora 22:00, va fi difuzat câte un episod nou din serialul Better Call Saul, sezonul 5.

Cum vor fi programate episoadele din Fear The Walking Dead:

Sezonul patru din Fear The Walking Dead, episoadele 9-16, se difuzează la AMC în noaptea de luni, 13 iulie, începând cu ora 22:00.

Sezonul cinci din Fear The Walking Dead, episoadele 1-8, se difuzează în noaptea de 20 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:55.

Episoadele 9-16 se difuzează în noaptea de luni, 27 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:45.

Detalii despre sezoanele patru și cinci din Fear the Walking Dead

Fear The Walking Dead înregistra un important crossover în sezonul patru cu celebrul serial The Walking Dead. Lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii direct din universul serialului original, „The Walking Dead”.

James are un rol principal în sezonul patru, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman.

În sezonul cinci din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun.

Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate.

Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va
echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…