Home Seriale TV VIDEO. Misterele Vienei, o nouă serie la Epic Drama. De la finalul acestei săptămâni

VIDEO. Misterele Vienei, o nouă serie la Epic Drama. De la finalul acestei săptămâni

0
0

Epic Drama va difuza producția Misterele Vienei (Vienna Blood), un serial polițist de epocă produs în 2019.

Pelicula, scrisă de Steve Thompshon (Deep State, Jericho, Sherlock), va debuta duminică, 12 iulie, de la ora 22:00.

Are la bază cele mai bine vândute romane ale lui Frank Tallis și este regizat de echipa Robert Dornhelm (nominalizat al Premiilor Oscar și Emmy pentru mini-seria Anne Frank: povestea întreagă) și Umut Dag (Crăpături în beton).

Scurt sinopsis

Suntem la început de 1900, când Viena este noul centru european al filozofiei, științei și artei, unde cultura și ideile revoluționare sunt dezbătute în marile cafenele și în lojele operelor.

Max Liebermann este un tânăr și strălucit student englez al renumitului psihanalist Sigmund Freud. Când intră în contact cu Oskar Rheinhardt, un inspector de poliție ce se confruntă cu un caz ciudat, el acceptă să i se alăture în investigarea unor crime neobișnuite.

Abilitățile sale extraordinare de percepție și criminalistică, precum și înțelegerea sa profundă asupra comportamentului și devianței umane îl ajută să rezolve unele dintre cele mai misterioase și dificile cazuri din Viena.

Serialul este parte din seria O vară criminală, alături de Detectivul Murdoch, Maltese – un detectiv în luptă cu Mafia, Misterele lui Frankie Drake, Endeavour, și Cazurile lui Miss Fisher.

Actorii

Între actorii din Misterele Vienei se află a actorul englez, Matthew Beard, ce interpretează rolul lui Max Liebermann, tânărul englez de origine iudaică și de clasă mijlocie, care s-a mutat în Austria în adolescență. Medic junior, Max a căzut sub vraja noii științe a zilei și studiază neurologia. Obsedat de ideea de a analiza diverși psihopați, Max convinge poliția vieneză să-l lase să observe munca lor.

Juergen Maurer, actorul austriac care îl interpretează pe Oskar Rheinhardt, inspectorul de poliție pe jumătate slovac, cu ceva de dovedit superiorilor săi. Oskar are o prezență fizică puternică, fiind un ins care face mai mult decât gândește. În ciuda faptului că este ocazional iritat de abordarea discursivă a lui Max în ceea ce privește rezolvarea criminalității, Oskar este suficient de inteligent pentru a ști că bănuielile lui Max îi vor ajuta în carieră.

Actorul Conleth Hill, cunoscut pentru rolul său în celebrul serial Urzeala Tronurilor, îl interpretează pe Mendel Liebermann, tatăl lui Max, care și-a adus familia la Viena la sfârșitul secolului XIX, atras de un oraș cu o populație evreiască mare și vastă, bun pentru afaceri.

Jessica de Gouw (cunoscută pentru rolul Helenei Bertinelli/ The Huntress din serialul Arrow, dar și pentru personajul Minei Murray din serialul Dracula) joacă rolul Ameliei Lydgate, un savant englez sosit la Viena pentru a-și continua cariera. Lucrează la Muzeul de Istorie Naturală, unde restaurează descoperirile arheologice, dar are o prezență întunecată și intensă. Există experiențe traumatice în trecutul ei, însă este inteligentă și plină de spirit.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…