Home Seriale TV VIDEO. O nouă poveste sud-coreeană se vede la TVR 1. Când începe?

VIDEO. O nouă poveste sud-coreeană se vede la TVR 1. Când începe?

0
0

VIDEO. O nouă serie sud-coreeană începe la TVR 1. Se numește Secretul lui Nok-Du și debutează astăzi, 14 iulie.

Va fi programat după-amiază, de la ora 16:50, de luni până vineri.

Producția spune povestea unui tânăr care pătrunde într-un univers exclusiv feminin şi a unei fete care refuză să se supună regulilor impuse de societatea vremii

Serialul a fost lansat în 2019 și are la bază o serie de animé-uri coreene (manhwa).

De notat că „Secretul lui Nok-Du” a fost premiat la Gala 2019 KBS Drama Awards, desfășurată pe 31 decembrie, cu premii de excelență pentru cei doi actori principali (Jang Dong-Yoon și Kim So-Hyun), cu premiul pentru debut actoricesc (Kang Tae-Oh), premiul pentru cea mai bună tânără actriță (Park Da-Yeon) și premiul pentru cel mai bun cuplu de actori (Jang Dong-Yoon și Kim So-Hyun).

A fost difuzat în Taiwan, Thailanda, Indonezia, Japonia, Singapore, Philippine, Myanmar, Hong Kong. De asemenea, este pe Netflix în țări ca Marea Britanie, Spania și Franța.

Povestea, pe scurt

Jeon Nok-Du (Jang Dong-Yoon), un spadasin priceput şi inteligent, trăieşte pe o insulă împreună cu tatăl său, Jung Yoon-jeo şi fratele mai mare, Jeon Hwang-tae, în timpul dinastiei Joseon.

Tot acolo mai locuiesc maestrul său, Hwang Jan-gun şi micuţa Aeng-du (Park Da-Yeon), fiica acestuia. Fetiţa e convinsă că se va căsători cu Nok-Du, întrucât acesta îi promisese că o va lua de soţie dacă tatăl ei îl va învăţa artele marţiale.

Nok-Du şi-a dorit dintotdeauna să plece la oraş, să-şi câştige traiul şi faima, însă, din motive necunoscute lui, tatăl nu i-a permis să studieze sau să meargă pe continent.

Într-o zi, familia îi e atacată de un grup de asasini. Nok-Du ajunge la timp pentru a ajuta la doborârea acestora, însă, înainte de a-l ucide ultimul, e oprit de tatăl său. Hotărât să afle de ce au fost atacaţi, Nok-Du îşi lasă fratele rănit în grija maestrului Hwang şi pleacă pe urmele fugarului. După plecarea lui, cei rămaşi sunt uimiţi să afle că asasinii erau femei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Ultima lună de vacanță vine cu multe producții pentru copii, la Netflix

Multe producții pentru copii, în ultima lună de vacanță. Netflix aduce, în august, multe a…