Home Seriale Documentare VIDEO. History dă startul maratonului „Toamna Misterelor”

VIDEO. History dă startul maratonului „Toamna Misterelor”

0
0

History va difuza în această toamnă o serie de documentare, care vor fi împachetate sub denumirea de „Toamna Misterelor”.

Startul maratonului de documentare se va da pe pe 15 septembrie. Vor fi producții în fiecare seară de marți și miercuri, de la ora 21:00, anunță reprezentanții postului.

History va difuza noi episoade din producții precum: „Extratereștri Antici”, „Aurul Generalului Yamashita”, „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Inexplicabil”, „Blestemul Insulei Oak”, „Blestemul Fermei Skinwalker” și „Avioane Militare Ultra secrete”.

În noul sezon al documentarului „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey reia căutarea comorilor de miliarde de dolari, ascunse de generalul japonez Tomoyuki Yamashita, in timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acesta revine în Filipine cu o nouă echipă și cu tehnologii moderne de scanare care dezvăluie zăcăminte mari de metale pentru a descoperi una dintre cele mai râvnite comori moderne.

Totodată vor fi expuse unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale Coreei de Nord, alături de noi dezvăluiri despre tunelurile secrete ale lui Hitler, precum și analize elaborate ale profețiilor din „Cartea pierdută a Nostradamus”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …