Home Stiri VIDEO. Seria dramatică „Scandalul”, după romanul lui Fredrik Backman, se vede pe HBO GO

VIDEO. Seria dramatică „Scandalul”, după romanul lui Fredrik Backman, se vede pe HBO GO

0
0

Serialul suedez dramatic „Beartown” (Scandalul) se vede pe HBO GO, de luna viitoare. Producția este o adaptare a romanului bestseller scris de Fredrik Backman și este regizat de Peter Grönlund.

Premiera are loc pe 18 octombrie. În total vor fi 5 episoade. Primele două vor fi disponibile în ziua premierei, 18 octombrie, pe HBO GO, urmate de câte un episod pe săptămână, în fiecare duminică, anunță reprezentanții postului.

Orașul Beartown pierde încet teren în fața copacilor care îl înconjoară și amenință să-l înghită, dar atunci când echipa de hochei de juniori are șanse să câștige semifinalele campionatului național, toate speranțele localnicilor se îndreaptă către reușita câtorva adolescenți. Această povară imensă devine catalizatorul pentru un act de violență care va lăsa o fată traumatizată și un oraș în stare de haos.

Nucleul poveștii este reprezentat de echipa de hochei de juniori din Beartown. Acești tineri își fac debutul pe ecran, dar sunt deja profesioniști pe gheață: Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson și Najdat Rustom.

Beartown a început producția în prima parte a lui 2019, în nordul Suediei, în locații ca Gallivare, Overtornea, Haparanda, Kalix, Malmberget și Kiruna. Actorii din rolurile principale sunt UlfStenberg, AlietteOpheim, Tobias Zilliacus, Miriam Ingrid și Oliver Dufaker.

Distribuția principală îi include și pe Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Lukas Wetterberg, Frida Sandberg, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt, și Gustav Lindh.

Serialul este regizat de Peter Grönlund (Goliath, Drifters), iar scenariștii sunt Anders Weidemann (30 Degrees in February, Interrogation Files), Antonia Pyk și Linn Gottfridsson. Producția este realizată de Filmlance, parte din Banijay.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Mai mult interes pentru șah, după serialul The Queen’s Gambit

Șahul tinde să devină un sport și mai popular în lume, după ce oamenii au urmărit serialul…